سلام.
اینم جعبه های بیسکویتی من که با آیسینگ کار کردم :)
آموزش بیسکویتو قبلا گفتم حالا آیسینگو می گم.
مواد لازم برای آیسینگ :
سفیده تخم مرغ: یک عدد
پودر قند : نصف پ
آبلیمو : نصف ق چ
وانیل : نصف ق چ
اول خمیر بیسکویتو طبق این دستور درست کردم : بیسکویت زنجبیلی
بعد از اینکه خمیرم آماده شد ( این خمیر نیازی به استراحت نداره) بین دو تا کاغد روغنی گذاشتم و با کمک وردنه بازش کردم.
--- اعتراف!!!
این خمیر دو روز تو یخچال مونده بود! یعنی ادامه خمیرم بود که گذاشتم داخل یخچال بمونه.
وقتی خمیرو داخل یخچال می ذارین یه خورده بذارین بیرون تا سرماش بره و هم دمای محیط شه بعد کار کنین باهاش. من بدون اینکه بذارم بیرون کار کردم! برای همین ظاهرش زیاد خوب نشد ! یعنی روی بیسکویتم صاف و تمیز نبود! ولی خب اشکالی هم نداشت چون هم برای خودمون بود و هم روشو آیسینگ زدم :)
بعد کاغذ رویی رو جدا کرد و قالب قلب زدم و بعضی هاشو توشو به کمک قالب قلب کوچیک خالی کردم.
گذاشتم داخل فر تا زمانی که آماده شد.
خب این از بیسکویتامون!
حالا بریم سراغ آیسینگ!!!!
سفیده , آبلیمو , وانیل رو می زنیم تا کاملا پف کنه.
بعد پودر قند رو کم کم بهش اضافه می کنیم. خیلی کم کم ! تا غلظتش اونی بشه که می خواین! نباید سفت شه و نباید هم شل باشه.
اگه دیدین سفت شده , چند قطره گلاب اضافه کنین.
به مقداری که لازم دارین , داخل ظرف بریزین و رنگ بهش اضافه کنین. ( من نوک خلال دندون بهش رنگ قرمز زدم تا بشه صورتی )
و بعد هم دست به کار بشین.
یه قیف بردارین و آیسینگو داخلش بریزین و یه کوچولو نوک قیف رو برش بزنین. هر چی برش تون کم تر باشه و سر قیف تون باریک تر باشه , کارتون تمیز تر میشه.
شروع کنین به دورگیری کارتون.
و بعد هم داخلش رو پر کنین به صورت ردیفی!!!!
بعد از پر کردن سطح کار, خلال دندونو به صورت عمودی بگیرین و یه دور روی کارو با نوک خلال دندون دایره وار طی کنین تا همه یه دست شه.
وقتی سطح کار تموم شد , روشو تزیین کردم.
گذاشتم یه کنار تا خشک بشن.
بعد بیسکویتا رو مث جعبه کردم.
اول یه بیسکویت قلبی گذاشتم و بعد دو تا قلب تو خالی که بتونم توش چیزی بریزم.
با کمک عسل روی هم گذاشتم که بتونه به هم بچسبه.
و وقتی هم اینا خودشونو گرفتن و هم آیسینگم تقریبا خشک شده بود , توی جعبه رو اسمارتیز ریختم و در جعبه رو گذاشتم.
حالا یه نکته!!!!
کار با آیسینگ بسیـــــــــار راحت و قشنگ و جالبه اما برای اینکه کارتون تمیز در بیاد خیییییییلی باید کار کنین تا دست تون بیاد. موقع کار به هیچ عنوان نباید استرس داشته باشین تا دست تون بلرزه!
نوک قیف تون باید خیییییلی باریک باشه.
کار منم تمیز نشده! این نکاتی که گفتم منظورم این بود که از اشتباهات من درس بگیرین :)
با هر بار کار کردن یه نکته ی جدیدی دست تون میاد!
موفق باشین و سلامت.