سلام.
اینم یکی دیگه از شیرینی های بدون فر برای دوستانی که خواسته بودن.
شیرینی زنجبیلی مث برشتوک! با این تفاوت که برشتوک با آرد نخودچی هس و این با آرد سفید و زنجبیل.
به نظر من هر دو خیییییییلی خوشمزن!
مواد لازم :
آرد : 3 پ
روغن جامد : یک چهارم پ
پودر قند : دو سوم پ
کره : یک چهارم پ ( 55 گرم )
زنجبیل : 3 ق س
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
اول از همه یه ظرف رو خیس کنین و پلاستیک فریزرو باز کنین و داخلش پهن کنین و روی پلاستیک رو کمی چرب کنین.
حالا آرد رو الک می کنیم و روی حرارت کم تفت می دیم. رنگش نباید عوض شه! فقط بوی خامش باید گرفته شه. وقتی بوی خامیش گرفته شد , حرارت رو خاموش می کنیم و اجازه می دیم تا خنک شه کمی.
بعد روغن جامد صاف شده , پودر قند و زنجبیل رو با هم مخلوط می کنیم. و بعد آردو اضافه می کنیم.
کره هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیری مانند شه.
--- اگه مخلوط مون خشک بود و خمیری شکل نشد , کمی روغن جامد اضافه کنین.
وقتی خوب منسجم شد , داخل ظرفمون پهنش می کنیم و خوب با قاشق فشردش می کنیم و می ذاریم داخل یخچال.
بعد از یک ساعت یا بیشتر , شیرینی رو به کمک پلاستیک از قالب بیرون میاریم و برش یا قالب می زنیم.
من برش دادم به صورت مثلثی. اما تمیز در نیومد.
برای اینکه برش های مثلثی تون تمیز در بیاد , اول دور تا دور کار رو برش بزنین و تمیز و یکدست کنین.
بعد به اندازه های مساوی عمودی برش بزنین. ( همون مستطیل شکل! یعنی برای من 4 تا برش عمودی شد )
حالا از گوشه کار , شروع کنین به صورت مورب برش بزنین.
این می شه برش مثلثثی تمیز و قشنگ! که البته چون مال من اندازه ی برش های عمودیم چشمی بود , مثلث هام تمیز و یکدست در نیومدن!
وبعد از برش هم , روشو یا شکلات یا پودر پسته و یا .. تزیین می کنیم.
خیلی خوشمزس.
نوش جونتون.
دیدگاهها
---------------------
پاسخ:
خواهش می کنم عزیزم
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا