شیرینی زنجبیلی بدون فر

سلام.

اینم یکی دیگه از شیرینی های بدون فر برای دوستانی که خواسته بودن.

شیرینی زنجبیلی مث برشتوک! با این تفاوت که برشتوک با آرد نخودچی هس و این با آرد سفید و زنجبیل.

به نظر من هر دو خیییییییلی خوشمزن!

مواد لازم :

آرد : 3 پ

روغن جامد : یک چهارم پ

پودر قند : دو سوم پ

کره : یک چهارم پ ( 55 گرم )

زنجبیل : 3 ق س

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

اول از همه یه ظرف رو خیس کنین و پلاستیک فریزرو باز کنین و داخلش پهن کنین و روی پلاستیک رو کمی چرب کنین.

حالا آرد رو الک می کنیم و روی حرارت کم تفت می دیم. رنگش نباید عوض شه! فقط بوی خامش باید گرفته شه. وقتی بوی خامیش گرفته شد , حرارت رو خاموش می کنیم و اجازه می دیم تا خنک شه کمی.

بعد روغن جامد صاف شده , پودر قند و زنجبیل رو با هم مخلوط می کنیم. و بعد آردو اضافه می کنیم.

کره هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیری مانند شه.

--- اگه مخلوط مون خشک بود و خمیری شکل نشد , کمی روغن جامد اضافه کنین.

وقتی خوب منسجم شد , داخل ظرفمون پهنش می کنیم و خوب با قاشق فشردش می کنیم و می ذاریم داخل یخچال.

 

 بعد از یک ساعت یا بیشتر , شیرینی رو به کمک پلاستیک از قالب بیرون میاریم و برش یا قالب می زنیم.

من برش دادم به صورت مثلثی. اما تمیز در نیومد.

برای اینکه برش های مثلثی تون تمیز در بیاد , اول دور تا دور کار رو برش بزنین و تمیز و یکدست کنین.

بعد به اندازه های مساوی عمودی برش بزنین. ( همون مستطیل شکل! یعنی برای من 4 تا برش عمودی شد )

حالا از گوشه کار , شروع کنین به صورت مورب برش بزنین.

این می شه برش مثلثثی تمیز و قشنگ! که البته چون مال من اندازه ی برش های عمودیم چشمی بود , مثلث هام تمیز و یکدست در نیومدن!

وبعد از برش هم , روشو یا شکلات یا پودر پسته و یا .. تزیین می کنیم.

خیلی خوشمزس.

نوش جونتون.

دیدگاه‌ها   

0 #1 الیسا خانم 1396-01-27 13:44
مرسی از لطفتون
---------------------
پاسخ:
خواهش می کنم عزیزم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form