سلام.
یه بیسکویت مقوی و خییییلی خوشمزه! عالیه طعمش!
مواد لازم :
آرد : 100 گرم
سبوس بربری : 40 گرم
شکر : 100 گرم
روغن جامد : 86 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
بکینگ پودر : 1 ق چ سر صاف
وانیل : نوک کارد
طرز تهیه :
--- من به جای آرد و سبوس گفته شده , از 140 گرم ارد گندم سبوس دار استفاده کردم.
--- شکر دستور برای من زیاد بود برای همین با 60 -70 گرم درست کردم.
روغن و شکر رو با همزن می زنیم.
تخم مرغ به همراه وانیل رو اضافه و می زنیم.
و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه می کنیم و با لیسک مخوط می کنیم.
از مواد با قاشق یا قاشق بستنی(اسکوپ) بر می داریم و روی کاغذ روغنی که داخل سینی فر گذاشتیم می ذاریم.
روی خمیر رو به دلخواه کمی کنجد می ریزیم و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 170 درجه دما به مدت 10-15 دقیقه.
( فرها با هم فرق میکنن .باید چک کنین , هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه اگه خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون و چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.)
و بعد از آماده شدن و سرد شدن , از کاغذ جدا می کنیم .
نوش جونتون.