شیرینی برشتوک

 سلام.

برشتوک جان! عاشق این خوشمزه جانم!

برشتوک یه مدل حلواس ولی چون به نظرم بیشتر شبیه شیرینی تا حلوا , برای همین اینجا هم گذاشتم و اسمشو تغییر دادم :)

  

مواد لازم :

آرد نخودچی : 100 گرم

روغن جامد : 30 گرم

کره : 10 گرم

پودر قند : 40 گرم

پودر هل : 1 ق چ 

 

طرز تهیه : 

 --- حتما از پودر قند استفاده کنین و چندین بار از الک ریز ردش کنین!

آرد نخودچی رو با حرارت خیـــــلی کم تفت میدیم.

--- حتما حرارت کم باشه وگرنه برشتوکتون اصلا خوشمزه نمیشه !

--- آرد نخودچی خیلی زود تغییر رنگ پیدا می کنه! حرارت تون کم باشه و حواستون بهش باشه!

 یه کوچولو که تغییر رنگ پیدا کرد از روی حرارت بر می داریم و روغن جامد و کره رو اضافه می کنیم و خوب به خورد آرد می دیم.

 

پودر قند و پودر هل رو اضافه می کنیم و می ذاریم روی همون حرارت کم تا پودر قند کاملا باز شه .

--- اگه پودر قند باز نشه ،‌ زیر دندون حس میشه و دیگه برشتوکتون یه برشتوک خوشمزه نیس!!!

وقتی مطمئن شدیم که پودر قند باز شده حرارت رو خاموش می کنیم و می ذاریم تا یه خوردی از داغی بیوفته.

 

خب اینجا برشتوکمون حاضر شده ! حالا یا می تونیم داخل قالب بریزیم و یا می تونیم داخل ظرفی بریزیم و برش بزنیم.

این داخل قالب!

که فقط می ریزیم داخل قالب و بعد هم داخل یخچال. قالب نیازی به چرب کردن نداره!

 

اگه بخوایم برش بزنیم , یه ظرفی رو بر می داریم و داخلش کاغذ روغنی میندازیم و برشتوک رو می ریزیم داخلش و روشو صاف می کنیم و با پودر پسته و خلال پسته و ... تزیینش می کنیم.

--- اگر احیانا تو خونه کاغذ روغنی نداشتین , می تونین ظرفتونو یه دور زیر شیر آب بگیرین و خیسش کنین و آبشو بیرون بریزین و بعد پلاستیک فریزر رو باز کنین و داخلش بندازین و مرتبش کنین.

کاغذ روغنی و پلاستیک فریزر هیچ فرقی نمی کنه فقط با کاغذ روغنی زیر و اطراف برشتوک تمیز تر در میاد.

و بعد می ذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد از اینکه آماده شد , از یخچال بیرون میاریم و شروع می کنیم به برش زدن.

 و اینم خوشمزه جان!

 اینم مدل قالبی:

 

خیلی برشتوک خوشمزس. 

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form