کیک زنجبیلی
مواد لازم:
ارد سفید : 1 و 2/1 پ
تخم مرغ : 1 عدد
پودر دارچین : 1 ق م
شیره انگور یا عسل : نصف پ
زنجبیل : 1 ق م
آب : نصف پ
پکینگ پودر : 1 ق م
روغن جامد : نصف پ
شکر قهوه ای : 4/1 پ ( من از شکر سفید استفاده کردم)
طرز تهیه :
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. و قالب مونو اول چرب و بعد آرد پاشی می کنیم و می ذاریم یه کنار.
مواد خشک (آرد+دارچین+ زنجبیل+پکینگ پودر) با هم مخلوط و 2 بار الک می کنیم.
روغن جامد رو تو یه ظرفی جداگونه , 30 ثانیه می زنیم.
بعد شکر قهوه ای رو اضافه و بازم می زنیم تا خوب مخلوط شه.
حالا تخم مرغ اضافه و بازم می زنیم.
و بعد شیره رو اضافه می کنیم و 1 دقیقه با سرعت متوسط می زنیم.
حالا مواد خشک رو که قبلا الک کرده بودیم رو با آب اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم. به این صورت که اول کمی از مواد خشک و بعد کمی اب و دوباره کمی مواد خشک و باز آب و ...
خب مایه ما اماده ست و می تونیم بریزیم داخل قالب .
حدودا 30 تا 40 دقیقه طول می کشه . البته بازم بستگی به فرتون داره.وقتی احساس کردین آماده شده ؛ چنگال یا خلال بردارین و بزنین داخل کیک.اگه چیزی به چنگال یا خلال نچسبیده بود یعنی آماده ست.
وقتی اماده شد ,بعد از چند دقیقه از قالب در بیارین و بذارین رو پایه سیمی تا خنک شه.
نوش جونتون.