سلام.
یه کیک خییییییلی خوشمزه درست کردم به نام کیک شربتی یا همون باقلوا! عاااااااااالیه. امتحان نکنی پشیمون شدی! :)
خب حالا طرز تهیه:
مواد لازم :
تخم مرغ :3 عدد
پودر نارگیل و بادام: هر دو با هم 2 پ (من یک پ بادوم ریختم و یه خورده نارگیل)
ارد : 1 پ
کره ذوب شده: 150 گرم یا روعن جامد : 1 پ
پکینگ پودر : 1 ق م
پودر قند : 1 پ
هل : 1 ق م
پودر پسته : کمی
مواد لازم برای شربت:
شکر : دو سوم پ
گلاب : یک سوم پ
اب : 1 پ
طرز تهیه :
اول شربت رو آماده می کنیم.
شکر و آب رو روی حرارت می ذاریم زمانی که به جوش اومد , گلاب رو اضافه می کنیم. چند جوش که زد , حرارت رو خاموش می کنیم.
حالا کیک:
فر رو روشن می کنیم رو 175 درجه.
تخم مرغ , پودر قند و هل رو در ظرفی ریخته و با همزن می زنیم.
2- کره یا روغن جامد رو اضافه می کنیم و می زنیم ( من از روغن جامد استفاده کردم )
3- آرد و پکینگ پودر رو الک می کنیم و به تدریج به موادمون اضافه می کنیم. اینجا دیگه از همزن استفاده نمی کنیم! با قاشق یا لیسک هم می زنیم.
4- پودر نارگیل و پودر بادوم رو اضافه می کنیم و با لیسک می زنیم . من نارگیل کم داشتم !
5- مواد رو در قالب مستطیل شکل چرب شده می ریزیم و روشو پودر پسته می ریزیم.
فر رو می ذاریم روی دمای 175 درجه , و زمان تقریبی 40 دقیقه البته بستگی به فرتون داره.
6- بعد از پخت, قالب رو از فر درمیاریم و شربت رو روی کیک داغ می ریزیم به این صورت که اول نصف شربت رو می ریزیم. 5 دقیقه اجازه می دیم تا شربت خوب به خورد کیک بره . در همین حین کیک رو به صورت مربع برش می دیم. و بعد بقیه شربت رو می ریزیم.
بهتر کیک نصف روز در قالب بمونه و بعد از قالب جداش کنین. من شب شربت رو ریختم و صبح خوردیم که محشر شده بود. البته جاتون خیییییییییییلی خالی.
کیک بسیـــــــــــــــــار خوشمزه ای می شه. حتما امتحان کنین.