تزیین کیک تولد باژله نوشتاری

سلام.

اینم تزیین کیک با ژله برای اولین بار!

به نظر خودم برای اولین بار خوب از کار در اومد!

اول کیک رو آماده کردم گذاشتم سرد شد.

بعد خامه کشی کردم و گذاشتم فریزر تا خودشو خوب بگیره و شروع کردم به کشیدم پلنگ صورتی.

یه کاغذ روغنی به اندازه کیکم برداشتم و روش طرح پلنگ صورتی رو کشیدم.

شکلات رو به روش بن ماری ذوب کردم (ظرف شکلات رو روی بخار کتری بذارینتا شکلات باز شه) و داخل قیف ریختم. بعد کاغذ رو بر عکس کردم و شروع کردم به پر رنگ کردن طرح به وسیله شکلات , یعنی فقط مرز ها رو با شکلات پر رنگ کردم.

بعد از تموم شدن کار, کیک رو از فریزر میاریم و کاغذ رو خیلی سریع و با دقت بر عکس می کنیم روی کیک تا طرح مون روی کیک بیوفته. و بعد آهسته کاغذو جدا میکنیم.

و حالا با استفاده از ژله ای که اماده کردیم طرح مونو پر می کنیم.

 

دستور ژله :

آب سرد : یک چهارم پ

آبلیموه : یک چهارم پ(من فقط در حد یک قاشق میزنم!!!)

شکر : یک سوم پ

نشاسته ذرت : 1 ق غ

 

شکر و نشاسته رو مخلوط میکنیم.

حالا آبلیموه رو به تدریج اضافه می کنیم.(فقط یک ق استفاده کنین.)

 اب اضافه و حالا مخلوط بدست اومده رو روی حرارت می ذاریم تا به جوش بیاد و به غلظت مناسب برسه.( مال من زیادی غلیظ شد :)

از روی حرارات بر دارین و به هر تعدادی می خواین تقسیم کنین و حالا رنگ دلخواه رو به هر بخش اضافه کنین.

اضافه ها رو تو ظرف در بسته بذارین و تو یخچال نگه داری کنین.

 

نکته!

---  سعی کنین چند دور لبه های طرح رو با شکلات برین که موقع بر گردونندن طرح تون نشکنه! یعنی از نظر طولی شکلات تون ارتفاع داشته باشه نه از نظر عرضی .

--- اگه جایی از طرح تون موقع برعکس کردن شکست نگران نشین, دوباره با قیف و بدون کاغذ همون یه تیکه رو, روی کیک بکشین.

دوباره نوشت :

--- مقدار آبلیمو رو کمتر بریزین وگرنه طعم آبلیمو کامل حس میشه! من در حد یه قاشق می ریزم!

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form