سلام.
دیروز سالگرد عقدمون بود .
خیلی وقت بود که دنبال یه طرح برای روی کیکم می گشتم . چند تا طرح دیدم اما اونی که می خواستم نبود تا اینکه با فرحناز عزیز اشنا شدم و کاراشو دیدم و یکی رو با اجازه خودم انتخاب کردم :) البته انتخاب بین اون همه کار که یکی از یکی قشنگتر واقعا کار سختی بود ولی این طرح به دلم خیلی نشست. البته طرح اصلی خیلی خوشگل تر از اینی هس که من کار کردم ! دیگه فرحناز جون به بزرگی خودت ببخش عزیزم.(ادرس صفحه فرحناز عزیزم : farahnazhamidnezhad@)
که خلاصه نتیجه کار شد این :
برای شعر هم , شعر مورد علاقه خودمو نوشتم که به نظرم به تصویر بیشتر میومد البته ببخشید فرحناز جون!
چقد خوبه که تو آرومی.... چقد خوبه همش تو جلو چشمامی...
خب حالا توضیح کار :
اول اینکه کیک عسل درست کردم : کیک عسل(کیک رژیمی)
و قبل از اینکه آرد رو بریزم , یه دونه موز توش ریختم که خیلی خوشمزه ترش کرد.
گذاشتم سرد شد و رفتم سراغ طرح و شکلات!
اول شکلات رو رنده کردم و بن ماری کردم و در حین اینکه اون داشت درست می شد منم کارای طرح رو انجام دادم....
طرح مو روی سینی برعکس کردم و با چسب ثابتش کردم تا تکون نخوره.
نکته!!!!!
حتما طرح رو برعکس کنین و بعد دورگیری با شکلات رو انجام بدین مخصوصا اگه طرح تون نوشته هم داره.
بعد کاغذ روغنی روش گذاشتم و اونم با چسب ثابتش کردم.
شکلاتم وقتی کاملا باز شد و روون شد , یه خورده همش زدم تا از داغی بیوفته و بعد یه استکان دهن باریک برداشتم و قیف یه بار مصرف رو گذاشتم داخلش تا شکلات رو بریزیم توش. این کار رو کردم تا شکلات به دیواره های قیفم مالیده نشه چون هم اسراف و هم کثیف کاری!
و بعد شکلات رو ریختم داخلش.
ببینین عکس پایین رو , بقیه قیف دیگه شکلاتی نشده:
حالا بالای قیف رو با نخی یا گره ای محکم ببندین تا در حین کار شکلات نره بالا. من چون دست تنها بودم , گره زدم ولی شما حتما با چیزی ببندین.
سر قیف رو یه برش خییییییلی کوچیک بدین. هر چی کوچیک تر باشه کارای ظریف رو بهتر می تونین انجام بدین.
و بعد شروع کنین به دورگیری کارتون.
وقتی کارتون تموم شد , بذارین داخل یخچال تا شکلات خوب خودشو بگیره.
گذاشتم داخل یخچال و رفتم سراغ خامه درست کردن.
البته معمولا اول کیک رو خامه کشی می کنن و بعد می رن سراغ شکلات ولی من پسرم تازه خوابیده بود و ترسیدم از صدای همزن بیدار شه و نتونم کار با شکلات رو انجام بدم . برای همین جا بجا کردم :)
خامه رو این مدلی درست کردم:
نصف پاکت خامه (خب بیشتر نداشتم!)
2ق غ پودر خامه
2ق غ پودر شکر
همه رو با همزن زدم تا فرم گرفت و رد همزن افتاد و بعد خامه کشی کردم.
بعد از خامه کشی کیک , کیک رو گذاشتم داخل فریزر تا خودشو خوب بگیره.
و بعد از اینکه خامه و شکلات هر دو استراحت کردن , کاغذ روغنی رو اروم از سینی جدا کردم و بر عکس کردم روی خامه. ( با احتیاط این کار رو بکنین)
کاغذ رو با دست کمی روی کیک فشار دادم و بعد وقتی می خواستم کاغذ رو جدا کنم احساس کردم که قرار خراب شه! منم سریع گذاشتمش داخل فریزر.
بعد از 10 دقیقه ای (تقریبا) بیرون اوردم و کاغذ رو جدا کردم.
الحمدالله همین که گذاشتم تو فریزر خوب شد و خراب نشد.
دوباره گذاشتم داخل یخچال و ژله نوشتای رو درست کردم تزیین کیک تولد باژله نوشتاری اما با آبلیموی خییییییییلی کم! اصلا از مزه ابلیمو تو ژله خوشم نمیاد!
و بعد هم شروع کردم به نقاشی کردن :)
اینجا بود که کلی ذوقیدم اما به نظرم دورو برش خیلی ضایع بود , خامه هام تموم شده بود و نمی تونستم شکوفه یا چیزی بزنم برای همین تنها راهی که فکرم بهش می رسید این بود که با شکلات دیواره براش درست کنم.
شکلات رو ریختم روی کاغذ ( الکی راه راه کردم :)
چند دقیقه صبر کردم تا یکمی (خیلی کم ) خودشو بگیره و از حالت رون بودن بیرون بیاد و بعد بلافاصله دور تا دور کیکم زدم و چون کیکم تو یخچال بود و خامه سفت شده بود , خامه گلم همکاری کرد و شکلات رو در آغوش خودش جا داد :)
نکته!
نذارین زیاد شکلات بمونه وگرنه موقعی که دارین دور کیک می زنین می شکنه!
دوباره گذاشتم داخل یخچال تا زمانی که دیدم دیگه حسابی خودشو گرفته.
بعد به آرومی کاغذ رو از شکلات جدا کردم!
و بعد هم امون بهش ندادیم و خوردیمش :)
نکته!
--- سمت راست اگه می بینین دیواره نداره به خاطر اینکه دیگه کاغذ روغنی نداشتم و فک می کردم همون کاغذا اندازه س!
--- کیکم که موز ریخته بودم توش واقعا عاااااااااااااالی شده بود .
--- کار با شکلات سخته اما اگه تمرین بشه به نظرم میشه از پس سختیرین و ظریف ترین شکل ها بر اومد. من که سر این کار اعتماد بنفسم رفت بالا :) فقط و فقط سر قیف رو خیلی کم برش بدین!
--- زمانی که دارین شکلات رو بن ماری می کنین , اجازه بدین تا کاملا شکلات تون رون شه , به هیچ عنوان اب و روغن داخلش نریزین!
--- برای کار با ژله هم بازم با قیف انجام بدین تا تمیز در بیاد. یا می تونین با پلاستیک فریزر هم انجام بدین چون داغ که نیس!
--- و نکته اخر !
تعداد بادکنکا فک نکنین الکیه ها! تعداد سال های عقد مون! بعله ! همچین ادم دقیقی هستم من! :)
موفق باشین.
دیدگاهها
-----------------
پاسخ:
ممنونم عزیزم.
موفق باشین.
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا