کیک هویج

سلام.

کیک هویج یه کیک خییییییلی مقوی هس و به نظرم جون می ده برای فصل زمستون. 

یه کیک پر و پیمون و خییییییلی خوشمزه.

کیک سنگینی هست آخه توش پر مواد مقوی و خوشمزس :)

این کیک با این دستوری که می دم زیاد میشه. یعنی 2 تا کیک بالا رو می ده بهتون. پس اگه فقط به اندازه ی کیک بالا خواستین با نصف دستور درست کنین.

این دستور کیک خوشمزه رو از شف طیبه عزیز یاد گرفتم که کاراش همیشه عااااااااااااااااالیه.

خب بریم سراغ دستور:

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : 1 و نیم پ

آرد : 3 پ

روغن مایع : سه چهارم پ

ماست ترش : سه چهارم پ ( در ادامه توضیح می دم )

شیر : سه چهارم پ

هویج رنده شده : 2 پ

بادام خرد شده :1 پ

پودر نارگیل : 1 پ

پکینگ پودر : 2 و نیم ق چ

وانیل : 1 ق چ

 

طرز تهیه :

تخم مرغ ,وانیل و شکر رو با همزن می زنیم تا زمانی که رنگش روشن شه.

روغن هم اضافه می کنیم و می زنیم.

و بعد ماست ترش و شیر رو اضافه می کنیم و در حدی که فقط مخلوط بشن می زنیم.

--- ماست ترش! 

برای این دستور ماست تون باید ترش باشه! من ماستم شیرین بود گذاشتم بیرون از یخچال و بعد هم گذاشتم جلو آفتاب. و شد ترش :)

 حالا پودر نارگیل و بادام خورد شده رو به مخلوط مون اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک مخلوط شون می کنیم.

--- بادوم رو زیاد ریز نکنین! بذارین زیر دندون بیاد!

و بعد هم هویج ریز رنده شده رو اضافه می کنیم و بازم با قاشق مخلوط می کنیم.

و در مرحله آخر آرد و پکینگ پودر که 3 بار الک کردیم رو اضافه می کنیم و با لیسک فقط زیر رو رو می کنیم. زیاد هم نزنین!

داخل قالب چرب شده و آردپاشی شده می ریزیم و می ذاریم داخل فر از قبل روشن بود با دمای 180 درجه.(من کف قالبمو کاغذ روغنی می ذارم و بعد یه خورده چربش می کنم . خییییییلی کارمو راحت می کنه)

 بعد از 45 الی یک ساعت کیک خوشمزه تون آمادست و می تونین نوش جون کنین.(بعد از 40 دقیقه , خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)

اینم برش زدش:

کیک خیلی خوشمزه و مقوی هس مخصوصا اگه کوچولو دارین حتما براش درست کنین.

این کیک , کیک سنگینی هس اما بافت نرم و خوبی داره.

من که خیییییلی خوشم اومد.

درست کنین و نوش جونتون کنین.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form