سلام.
کیک هویج یه کیک خییییییلی مقوی هس و به نظرم جون می ده برای فصل زمستون.
یه کیک پر و پیمون و خییییییلی خوشمزه.
کیک سنگینی هست آخه توش پر مواد مقوی و خوشمزس :)
این کیک با این دستوری که می دم زیاد میشه. یعنی 2 تا کیک بالا رو می ده بهتون. پس اگه فقط به اندازه ی کیک بالا خواستین با نصف دستور درست کنین.
این دستور کیک خوشمزه رو از شف طیبه عزیز یاد گرفتم که کاراش همیشه عااااااااااااااااالیه.
خب بریم سراغ دستور:
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 1 و نیم پ
آرد : 3 پ
روغن مایع : سه چهارم پ
ماست ترش : سه چهارم پ ( در ادامه توضیح می دم )
شیر : سه چهارم پ
هویج رنده شده : 2 پ
بادام خرد شده :1 پ
پودر نارگیل : 1 پ
پکینگ پودر : 2 و نیم ق چ
وانیل : 1 ق چ
طرز تهیه :
تخم مرغ ,وانیل و شکر رو با همزن می زنیم تا زمانی که رنگش روشن شه.
روغن هم اضافه می کنیم و می زنیم.
و بعد ماست ترش و شیر رو اضافه می کنیم و در حدی که فقط مخلوط بشن می زنیم.
--- ماست ترش!
برای این دستور ماست تون باید ترش باشه! من ماستم شیرین بود گذاشتم بیرون از یخچال و بعد هم گذاشتم جلو آفتاب. و شد ترش :)
حالا پودر نارگیل و بادام خورد شده رو به مخلوط مون اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک مخلوط شون می کنیم.
--- بادوم رو زیاد ریز نکنین! بذارین زیر دندون بیاد!
و بعد هم هویج ریز رنده شده رو اضافه می کنیم و بازم با قاشق مخلوط می کنیم.
و در مرحله آخر آرد و پکینگ پودر که 3 بار الک کردیم رو اضافه می کنیم و با لیسک فقط زیر رو رو می کنیم. زیاد هم نزنین!
داخل قالب چرب شده و آردپاشی شده می ریزیم و می ذاریم داخل فر از قبل روشن بود با دمای 180 درجه.(من کف قالبمو کاغذ روغنی می ذارم و بعد یه خورده چربش می کنم . خییییییلی کارمو راحت می کنه)
بعد از 45 الی یک ساعت کیک خوشمزه تون آمادست و می تونین نوش جون کنین.(بعد از 40 دقیقه , خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)
اینم برش زدش:
کیک خیلی خوشمزه و مقوی هس مخصوصا اگه کوچولو دارین حتما براش درست کنین.
این کیک , کیک سنگینی هس اما بافت نرم و خوبی داره.
من که خیییییلی خوشم اومد.
درست کنین و نوش جونتون کنین.