سلام.
رولت یکی از اون چیزایی هس که نکات زیادی داره و باید خوب رعایت شه تا رولت خوبی به دست بیاد.
و از اونجایی که من به دنبال راحتی می باشم! رولت بدون فر درست کردم که واقعا نکته خاصی نداره و خییییییییلی خوشمزه و راحت هس.
رولت با تابه رژیمی!
رولت خوشمزه و آسونی هست حتما درست کنین.
مواد لازم:
تخم مرغ : 2 عدد
آرد : 50 گرم
شکر : 50 گرم
وانیل : یک چهارم ق چ
پکینگ پودر : نصف ق چ
طرز تهیه :
تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا پوک و سبک شه.
بعد آرد و پکینگ پودر که 3 بار الک شده رو اضافه می کنیم و خیییییلی آروم و دورانی با لیسک (یا قاشق) مخلوط می کنیم.
تابه رژیمی مونو خیییییلی خوب چرب می کنیم و مایه رولت رو داخلش می ریزیم.
همیشه برای کیک , وقتی مایع رو داخل قالب می ریزین چند بار به زمین بکوبین تا حباب های اضافه خارج شه.
حالا در تابه رو ببندین و بذارین رو شعله پخش کن با شعله کم.
زمان بگیرین! 10 دقیقه برای طرف اول و بعد تابه رو بر عکس کنین و 5 دقیقه به طرف دوم زمان بدین.
--- در تابه رو باز نکنین!
در حین اینکه تابه رو گاز , شما حوله تمیز و مخصوص کارای آشپزی رو پهن کنین.
یه کاغذ روغنی روش بندازین.
و روی کاغذ روغنی پودر قند بپاشین ( برای اینکه رولت چسبناک نشه)
بعد از 15 دقیقه که دو طرف پخت , حالا نون رولت رو خیلی آروم و سریع بذارین روی پودر قند پاشیده شده .
اون طرفی که خط داره بذارین رو باشه!
برای این می گم طرف خط دار رو باشه چون روش قرار خامه بمالین و رول شه. این طوری دیگه روی کار رولت تون راه راه نمیشه!
حالا شروع کنین به رول کردن خیلی سریع و با احتیاط. هر سه رو با هم رول کنین . حوله , کاغذ و نون رولت رو بیارین تو یه خط و شروع کنین به رول کردن.
بذارین داخل محیط آشپزخونه به همین شکل باشه تا کم کم سرد شه. نیم الی یک ساعت تقریبا زمان می بره.
بعد از سرد شدن , باز کنین و روش خامه فرم زده بمالین. و این بار فقط با کاغذ روغنی رول کنین و بذارین داخل پلاستیک و بعد هم داخل یخچال یا فریزر. من داخل فریزر گذاشتم.
سر و ته کاغذ روغنی رو بذارین داخل نون رولت تون تا هوا بهش نخوره.
بعد از هر چند ساعتی که دوست دارین , بیارین بیرون و اگه دوست دارین روشو خامه بزنین.
بذارین داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد هم با چاقوی خیییییلی تیز برش بدین.
چاقوتون حتما تیز باشه و قبل از برش حتما سعی کنین داخل فریزر بره تا صاف برش بخوره .
روی رولت رو شکلات رنده شده ریختم.
نکته!
--- من شکرم دانه درشت برای همین یه خورده آسیاب کردم.
--- وقتی می خوان تابه رو بر عکس کنین اگه احساس کردین بر عکس نشده , در تابه رو باز کنین و خیلی خیلی با احتیاط و به کمک یه وسیله کفگیر مانند , نون رو از تابه جدا کنین . و دوباره در تابه رو ببندین و بذارین اون طرف دیگش 5 دقیقه اماده شه.
--- موقعی که دارین خامه می زنین اگه دوس دارین گردو و موز رنده شده هم بریزین , که عاااااااااااالی میشه.
--- من برای هر دو طرف رولت , 2 دقیقه بیشتر رو حرارت گذاشتم.
نوش جونتون.
دیدگاهها
------------------
پاسخ:
خواهش می کنم عزیزم.
-----------------------
پاسخ:
خواهش می کنم عزیزم
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا