سلام.
قرار بود برای مسابقه رولت تزیین کنیم. منم خواستم متفاوت باشه برای همین شکل لیوان در آورددم :)
اول رولت داخل تابه درست کردم.رولت خامه ای بدون فر
بعد به دو قسمت تقسیم کردم و کناره هاشو زدم و صاف کردم.
شروع کردم به درست کردن دسته!
روی کاغذ روغنی 4 تا دسته یک شکل کشیدم.
شکلات رو بن ماری کردم و روی دسته ها ریختم.
کاملا سفت نشده بود که از کاغذ جدا کردم.
روی یک لایه از دسته , خلال دندون گذاشتم و به کمک خود شکلات چسبوندم و لایه بعدی دسته رو روی خلال دندون گذاشتم.
و شد این :
رولت رو داخل سینی گذاشتم و دسته ها رو با کمک خلال دندونا به رولت زدم . خیلی آروم و با احتیاط!
و شروع کردم به خامه کشی!
ولی اول باید خامه کشی می کردم و بعد دسته ها رو می زدم چون خیلی اذیت شدم.
گذاشتم داخل فریزر تا یکمی خودشو بگیره.
یه خورده کاکائو به خامه زدم و روی لیوان ها کشیدم.
از همون شکلاتای بن ماری شده یکمی روی خامه ها ریختم و شکلات داخلش گذاشتم.
اینم لیوان از نمایی دیگر :)
اعتراف می کنم خامه کشیم خیلی ضایع شده!
و اعتراف می کنم خیلی سر همین دو لیوان فسقلی اذیت شدم ولی خب کل کار رو خیلی دوست داشتم و خییییییلی ذوق زدم مث همیشه :)