کیک اسفنجی ساده

سلام.

قبلا یعنی چند سال پیش یه کیک اسفنجی درست کرده بودم یادتونه؟!چند وقتی بود که دستوری دیدم که گفتن " کیک اسفنجی" هس ولی راستش شک دارم!

آخه توش از روغن استفاده شده! ولی خب بافتش خوبه !

خلاصه اینکه منم خیانت در امانت نکردم و به همین اسم بهتون معرفیش می کنم.

کیک اسفنجی که البته من با یک سوم دستور درست کردم!

مواد لازم : 

آرد : 1 پ

شیر : 1 پ

شکر : 1 پ

روغن مایع : 1 پ

تخم مرغ : 3 عدد

پکینگ پودر : 1 ق م

وانیل : یک چهارم ق چ

 

طرز تهیه :

من با یک سوم مواد درست کردم!

آرد و پکینگ پودر رو 3 بار الک می کنیم .

تخم مرغ و وانیل رو خوب می زنیم.

شکر رو اضافه می کنیم و می زنیم تا جایی که حجمش 2 برابر شه.

روغن مایع اضافه و یک دقیقه می زنیم.

نصف شیر رو کمی گرم می کنیم و اضافه می کنیم و می زنیم.

حالا اینجای کار:

نصف مخلوط آرد و پکینگ پودر الک شده رو می ریزیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

نصف شیر باقی مونده رو اضافه می کنیم و بازم با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم.

نصف باقی مونده ارد اضافه 

و بعد باقی شیر اضافه.

یعنی متناوبا این دو رو اضافه می کنیم و با لیسک یا با قاشق می زنیم.

مواد رو داخل قالب چرب شده می ریزیم. ( حتما کاغذ روغنی بذارین و بعد چرب کنین!)

میذاریم داخل فر از قبل روشن بوده , با دمای 180 درجه به مدت 45 الی یک ساعت. (بعد از 40 دقیقه خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)

به نظر من که کیک خوبیه!

به هر حال نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form