سلام.
قبلا یعنی چند سال پیش یه کیک اسفنجی درست کرده بودم یادتونه؟!چند وقتی بود که دستوری دیدم که گفتن " کیک اسفنجی" هس ولی راستش شک دارم!
آخه توش از روغن استفاده شده! ولی خب بافتش خوبه !
خلاصه اینکه منم خیانت در امانت نکردم و به همین اسم بهتون معرفیش می کنم.
کیک اسفنجی که البته من با یک سوم دستور درست کردم!
مواد لازم :
آرد : 1 پ
شیر : 1 پ
شکر : 1 پ
روغن مایع : 1 پ
تخم مرغ : 3 عدد
پکینگ پودر : 1 ق م
وانیل : یک چهارم ق چ
طرز تهیه :
من با یک سوم مواد درست کردم!
آرد و پکینگ پودر رو 3 بار الک می کنیم .
تخم مرغ و وانیل رو خوب می زنیم.
شکر رو اضافه می کنیم و می زنیم تا جایی که حجمش 2 برابر شه.
روغن مایع اضافه و یک دقیقه می زنیم.
نصف شیر رو کمی گرم می کنیم و اضافه می کنیم و می زنیم.
حالا اینجای کار:
نصف مخلوط آرد و پکینگ پودر الک شده رو می ریزیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
نصف شیر باقی مونده رو اضافه می کنیم و بازم با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم.
نصف باقی مونده ارد اضافه
و بعد باقی شیر اضافه.
یعنی متناوبا این دو رو اضافه می کنیم و با لیسک یا با قاشق می زنیم.
مواد رو داخل قالب چرب شده می ریزیم. ( حتما کاغذ روغنی بذارین و بعد چرب کنین!)
میذاریم داخل فر از قبل روشن بوده , با دمای 180 درجه به مدت 45 الی یک ساعت. (بعد از 40 دقیقه خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)
به نظر من که کیک خوبیه!
به هر حال نوش جونتون.