سلام.
تو شبای سرد , لبو حسابی می چسبه. کیک لبو هم به همون اندازه می چسبه. چون خیلی خوشمزس.
البته همین اول کاری بگم که اصلا طعم لبو رو نمی ده! اما خوش بافت و خوشمزس.
این کیک یه گزینه خیلی مناسبی هس برای زمانی که می خوان داخل کیک رنگ قرمز بریزین! لبو میشه جایگزین رنگ خوراکی! مخصوصا تو این شبا که یلدا هم نزدیکه :)
به علت نداشتن عکس درست درمون از این کیک قرمز و خوش رنگ, عکس کیک تولد رو گذاشتم. سبز کیک اسفناج و قرمز هم کیک لبو .
مواد لازم :
لبوی پخته شده و ریز رنده شده : یک و نیم پ
تخم مرغ : 4 عدد
شکر : یک و یک سوم پ
روغن مایع : دو سوم پ
آرد : 2 و نیم پ
شیر : یک سوم پ
پکینگ پودر : 1 ق م
وانیل : نصف ق چ
پودر دارچین : 1 ق چ
پودر کاکائو : 2 ق غ
آبلیمو : 1 ق غ
طرز تهیه :
تخم مرغ , شکر و وانیل رو خوب می زنیم .
روغن مایع رو اضافه می کنیم و می زنیم.
شیر هم اضافه می کنیم و می زنیم.
لبو وقتی که پخت , رنده ریز می کنیم و به همراه پودر دارچین , پودر کاکائو و ابلیمو به مایه مون اضافه می کنیم.
آرد و پکینگ پودرمونو 3 بار الک می کنیم و کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
داخل قالبمون کاغذ روغنی می ذاریم و موادمونو می ریزیم داخل قالب . چند بار قالب رو آروم به زمین ضربه بزنین تا هوای داخلش خارج شه.
می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 50 دقیقه. البته بازم باید چک کنین چون فر ها متفاوته!(بعد از 40 دقیقه , خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)
نکته!!!!
--- این عکس بالا رو که می بینین نصف مواد هس! من کیکم رو داخل دو تا قالب ریختم.
--- اگه از پودر کاکائو استفاده نکردین , به همون اندازه , آرد بریزین.من بجای پودر کاکائو , آرد ریختم.
--- مقدار آبلیموتون یه خورده کمتر از اندازه گفته شده بزنین.
نوش جونتون.
خوشمزه های مرتبط با لبو :