طرز تهیه جوانه گندم و نخود در خانه

سلام.

جوانه ها فوق العاده خاصیت دارن. می تونین جوانه رو خودتون تو خونه درست کنین و داخل غذاهاتون استفاده کنین.

 

جوانه رو می تونین با همه مدل حبوبات درست کنین که من با گندم و نخود درست می کنم.

طرز تهیه همه ی جوانه ها به این صورتی هس که می گم . هیچ فرقی تو زمان و ظاهر و ... نداره.

من اینجا جوانه ی نخودو می خوام آموزش بدم.

 

اول نخودمونو خوب خوب پاک میکنیم تا شکسته , خراب , آشغال و ... نداشته باشه.

--- اندازه ی نخود بستگی به خودتون داره ولی کم کم درست کنین تا تازه به تازه مصرف کنین.

بعد میشوریم و خیس می کنیم به مدت 24 ساعت.

بعد از 24 ساعت یعنی یک روز , ظرف نخودو می ریزیم داخل آبکش. به محض اینکه آبش رفت , نخود به همراه آبکش رو می ذاریم داخل نایلون و درشو محکم می بندیم.

می ذاریم 24 ساعت هم به همین شکل بمونه.

--- آبکشتون نباید نسبت به نخوداتون کوچیک باشه! یعنی نخودها نباید روی هم تلنبار شه!

--- هرازگاهی آبکشتونو یه تکونی بدین.(کلا تو اون 24 ساعت دو بار تکون بدین کافیه!)

و بعد از 24 ساعت نایلونو باز می کنیم و می بینیم جوانه های قشنگمون آماده س!

کلا بعد از دو روز ما می تونیم جوانه داشته باشیم. یه روز خیس میخوره و یه روزم داخل آبکش.

حالا یه چیزی !

ازینجا به بعد می تونین با جوانه هاتون دو تا کار انجام بدین.

یک اینکه می تونین بریزین داخل یه سبد دیگه (چون اون آبکش تون نم داره) و بذارین خشک بشه . و بعد از خشک شدن , بکوبین و آسیاب کنین و داخل غذاهاتون یه مقدار بریزین.

دو اینکه می تونین همینجوری بپزین و غذاباهاش درست کنین. این عکس بالا هم قرار بود بشه کتلت نخود , یک راست از نایلون بازش کردم ریختم داخل قابلمه و گذاشتم پخت .

برای گندم هم می تونین علاوه بر این دو مورد بالا, جوانه شو همینجوری داخل سالاداتون بریزین و نوش جون کنین.

 

آها یه نکته ی دیگه و اونم اینکه!

جوانه نباید به قسمت سبز رنگ برسه.

 

نوش جونتون.

 

 

Login Form