سلام.
جوانه ها فوق العاده خاصیت دارن. می تونین جوانه رو خودتون تو خونه درست کنین و داخل غذاهاتون استفاده کنین.
جوانه رو می تونین با همه مدل حبوبات درست کنین که من با گندم و نخود درست می کنم.
طرز تهیه همه ی جوانه ها به این صورتی هس که می گم . هیچ فرقی تو زمان و ظاهر و ... نداره.
من اینجا جوانه ی نخودو می خوام آموزش بدم.
اول نخودمونو خوب خوب پاک میکنیم تا شکسته , خراب , آشغال و ... نداشته باشه.
--- اندازه ی نخود بستگی به خودتون داره ولی کم کم درست کنین تا تازه به تازه مصرف کنین.
بعد میشوریم و خیس می کنیم به مدت 24 ساعت.
بعد از 24 ساعت یعنی یک روز , ظرف نخودو می ریزیم داخل آبکش. به محض اینکه آبش رفت , نخود به همراه آبکش رو می ذاریم داخل نایلون و درشو محکم می بندیم.
می ذاریم 24 ساعت هم به همین شکل بمونه.
--- آبکشتون نباید نسبت به نخوداتون کوچیک باشه! یعنی نخودها نباید روی هم تلنبار شه!
--- هرازگاهی آبکشتونو یه تکونی بدین.(کلا تو اون 24 ساعت دو بار تکون بدین کافیه!)
و بعد از 24 ساعت نایلونو باز می کنیم و می بینیم جوانه های قشنگمون آماده س!
کلا بعد از دو روز ما می تونیم جوانه داشته باشیم. یه روز خیس میخوره و یه روزم داخل آبکش.
حالا یه چیزی !
ازینجا به بعد می تونین با جوانه هاتون دو تا کار انجام بدین.
یک اینکه می تونین بریزین داخل یه سبد دیگه (چون اون آبکش تون نم داره) و بذارین خشک بشه . و بعد از خشک شدن , بکوبین و آسیاب کنین و داخل غذاهاتون یه مقدار بریزین.
دو اینکه می تونین همینجوری بپزین و غذاباهاش درست کنین. این عکس بالا هم قرار بود بشه کتلت نخود , یک راست از نایلون بازش کردم ریختم داخل قابلمه و گذاشتم پخت .
برای گندم هم می تونین علاوه بر این دو مورد بالا, جوانه شو همینجوری داخل سالاداتون بریزین و نوش جون کنین.
آها یه نکته ی دیگه و اونم اینکه!
جوانه نباید به قسمت سبز رنگ برسه.
نوش جونتون.