سلام.
براده و پودر نارگیل از اون چیزایی هس که خیلی تو شیرینی پزی و دسر و کیک و .. استفاده میشه.
خیلی هم درست کردنش آسونه!
نارگیل می گیریم و پوست بیرونی که پوشالی هس رو تا جایی که می تونیم با دست جدا می کنیم.
بعد 3 تا خال سیاه روی نارگیل وجود داره که به کمک میخ , اون 3 تا رو سوراخ می کنیم و آب نارگیل رو خالی می کنیم و نوش جان می کنیم.
تازگی هر چی می گیرم انگاری باهام حرف می زنن و می گن ما رو نخور!
چند وقت پیش خیار شور بود و حالا این نارگیل!
وقتی پوستاشو کندم , دیدم داره بیچاره بهم التماس می کنه و می گه منو نخور! منو نشکن ! :)
منم چشمامو بستم و طبق دستور سوراخ کردم و بیچاره رو به گریه انداختم
و بعد هم چکش به دست افتادم به جونش و ....
بعله .... تبدیل شد به تیکه نارگیل های خوشمزه.
البته اینم بگم که وقتی نارگیل رو می شکنیم , یه پوست سختی به نارگیل چسبیده که با ضربه دست یا چاقو کنده میشه. اونو جدا می کنیم و پوست نارگیل رو میگیریم.
و بعد رنده می کنیم و می ذاریم تا خشک شن. من زیر بخاری گذاشتم و یه روز خشک خشک شد!( هر چند ساعت یه بار , زیرو روو کنین براده ها رو )
و بعد هم ریختم داخل شیشه .
اگه بخواین پودر نارگیل داشته باشین , همین براده ها رو آسیاب کنین.
خیلی کار آسون و به صرفه ایه. از تازه بودنش هم که اطمینان کامل رو دارین.
پس دست به کار شین.