سلام.
برای رنگ کردن مواد خوراکی از رنگ خوراکی استفاده می شه . رنگ های طبیعی هم وجود داره مثل زعفرون , کاکائو , کلم و لبو و ....
لبو فقط تو فصل سرماس. اگه بخوایم برای تابستون هم داشته باشیم معمولا آب لبو رو فریز می کنیم.
اما از اونجایی که فریز کردن زیاد چیز خوبی نیس , خواستم بهتون یه راه خوب و خوشگل بگم و اونم "پودر لبو " هس.
برای داشتن پودر لبو , لبو رو خوب و تمیز بشورین , پوست بگیرین و حلقه کنین یا رنده. اما داخل غذا ساز نندازین چون آب می ندازه! (حتی می تونین با پوست رنده کنین)
حلقه می کنیم و می ذاریم زیر بخاری یا هر جایی که فک می کنین خشک میشه . و بعد از خشک شدن , اسیاب می کنیم .
به همین راحتی می تونیم رنگ طبیعی و سالم داشته باشیم که همه ی فصل ها هم میشه ازش استفاده کرد.
در مورد بو هم باید بگم که اصلا بو نمیده!
--- یه نکته!!!
من از پودر لبو به جای رب , هم استفاده می کنم. یعنی یه مقدار داخل غذام می ریزم. رنگش به تیزی رب نیس اما سالم تر و بهتر از رب های بازاریه!
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.
خوشمزه های مرتبط با لبو :