سلام.
بهار که میشه باقلا رو می گیرم و به روش زیر که توضیح می دم پاک و بسته بندی می کنم.
باقلا رو می ذارم روی سینی و با یه دستم باقلا رو می گیرم و با دست دیگه , از وسط باقلا رو برش می دم. اینجوری هر دونه باقلا به دو نیم تقسیم میشه.
دونه های باقلا رو از غلاف در میاریم و می ریزیم داخل آب.
بعد از تموم شدن , دونه ها رو کم کم از داخل اب بیرون میاریم و با یه فشار کوچیک انگشت , باقلا از پوستش جدا میشه. (هر برش مرحله قبل میشه دو نیم)
و بعد هم اجازه می دیم تا آبش کشیده بشه و بسته بندی می کنیم.
تاریخ هم روشون بزنین!