مارمالاد زردآلو

سلام.

مارمالاد همون مرباس با این تفاوت که پوره مانند و بهش ژلاتین اضافه می کنن . از مارمالاد می تونین بین کیک ، نون ، تارت و ... استفاده کنین.

 

مواد لازم:

زردآلو : یک کیلو

شکر : یک کیلو

پودر ژلاتین : 1 ق غ

اب سرد : یک چهارم پ

 

طرز تهیه :

زردآلو رو می شوریم و می ذاریم تا خشک شه.

از وسط دو نیم می کنیم و هسته شو خارج می کنیم.

داخل غذا ساز می ریزیم تا خوب پوره شه.

و بعد می ریزیم داخل قابلمه و شکر رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم شون.

می ذاریم داخل یخچال تا یک روز استراحت کنه . با این کار اب می ندازه و دیگه نیازی به اضافه کردن آب نیس.

بعد از اینکه یک روز استراحت کرد , قابلمه رو می ذاریم روی حرات ، هم می زنیم تا بجوشه و غلیظ بشه و قوام بیاد. ( حواستون باشه هم بزنین چون ته می گیره)

آخرای کار که داره قوام میاد , یه ق غ پودر ژلاتین رو با یک چهارم پ آب سرد داخل ظرفی می ریزیم و می ذاریم روی کتری یا سماور تا به وسیله بخار کتری , پودر ژلاتین داخل آب کاملا حل شه.( بن ماری ) 

وقتی مارمالادمون قوام اومد , حرارت رو خاموش می کنیم و بلافاصله پودر ژلاتین حل شده رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم.

می ذاریم سرد شه و بعد هم می ریزیم داخل شیشه و می ذاریم داخل یخچال.

--- مارمالاد بعد از اینکه سرد می شه , سفت تر میشه.

--- قوام اومدن یعنی اینکه یه خورده از مارمالاد رو می ریزی داخل قاشق و می ذاری سرد شه , اگه مارمالاد به سختی از قاشق ریخت و حالت کشدار پیدا کرد یعنی قوام اومده. این برای شربت هم صدق می کنه.

--- روش درست کردن همه ی مارمالاد ها همینه فقط برای میوه های ترش باید شکر بیشتری استفاده بشه.

 نوش جونتون. 

 

خوشمزه های مرتبط با زردآلو :

کیک زردآلو

حلقه های شکلات با زردآلو

اشترودل زردآلو

کمپوت زردآلو

برگه زردآلو خانگی

لواشک

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form