نان شکری استان خراسان

سلام. یه نون خوشمزه ای هس که مخصوص استان خراسان هست که شب چراغ برات درست می کنن. البته به غیر از این شب هم درست می کنن که خیلی خوشمزه و البته چاق کننده ست ولی به یه بار خوردنش می ارزه.

یه دونه خمیر از نونوایی بگیرین یا خودتون درست کنین خمیرشو!

سینی تونو ارد پاشی کنین و از طرفی تو ماهی تابه روغنتونو بذارین خوب داغ شه.

از خمیر تکه های کوچیک جدا کنین و خوب بازش کنین و بذارین تو روغن. وقتی یه طرفش سرخ شد , طرف دیگشو هم سرخ کنین.

بعد بذارین روغنش خوب چکیده بشه. داخل ظرفی قرار بدین و با یه قاشق هر چه قدر می خوان روش شکر بپاشین. من نصف قاشق برای هر کدوم ریختم چون وقتی بر می داری بخوری نصف شکراش می ریزه :)

امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد از این نون خوشمزه.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form