نان شکری استان خراسان

سلام.

یه نون خوشمزه ای هس که مخصوص استان خراسان هست که شب چراغ برات درست می کنن. البته به غیر از این شب هم درست می کنن که خیلی خوشمزه و البته چاق کننده ست ولی به یه بار خوردنش می ارزه.

 

یه دونه خمیر از نونوایی می گیریم یا خودمون درست میکنیم:  طرز درست کردن خمیر با خمیر مایه

 

اگه خمیرو از نونوایی می گیرین بذارین یه خورده استراحت کنه و حجم بگیره.

تو ماهی تابه روغنتونو بذارین و اجازه بدین خوب داغ شه.

سینی تونو ارد پاشی کنین و از خمیر تکه های کوچیک جدا کنین و خوب بازش کنین و بندازین داخل روغن. وقتی یه طرفش سرخ شد , طرف دیگشو هم سرخ کنین.

بعد بذارین روغنش خوب چکیده بشه. داخل ظرفی قرار بدین و با یه قاشق هر چه قدر می خوان روش شکر بپاشین. من نصف قاشق برای هر کدوم ریختم چون وقتی بر می داری بخوری نصف شکراش می ریزه .

امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد از این نون خوشمزه.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form