اشترودل زردآلو

سلام.

یه نون بسیاااااااااااار خوشمزه با مارمالاد زردآلو!

مارمالاد زردآلورو قبلا اینجا طرز تهیه شو گذاشتم: مارمالاد زردآلو

خمیر هم خمیر معرکه هس که اینجا گفتم : خمیر معرکه

و اما طرز پیچیدن این خوشگلا :)

خمیرم رو به گلوله های هم وزن تقسیم کردم. هر کدوم رو به صورت یه مربع در آوردم. ( هم وزن کردم تا مربع هام یه اندازه در بیاد)

و بعد به صورت نوارهایی برش دادم از دو طرف:

مارمالاد گذاشتم و مربع بالایی رو آوردم روی مارمالاد

حالا اون نوارها رو یکی در میون روی هم گذاشتم:

همین کار رو تا آخر ادامه دادم...

برای تمام گلوله ها همین مراحل رو انجام می دیم و می ذاریم روی کاغذ روغنی داخل سینی فر.

برای رومال تخم مرغ و چند قطره روغن مخلوط می کنیم و روی نون مون می زنیم.

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما.تا زمانی که پخته شه و زیرش طلایی بشه. اگه روش طلایی نشد , چند ثانیه گریل رو روشن کنین. ( فقط چند ثانیه!!!)

یک کاسه آب هم برای نرمی نون داخل فر بذارین.

اینم بافت نون و مارمالاد:

خییییییییییییییلی خوشمزه و لذیذ بود.

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با زردآلو :

کیک زردآلو

حلقه های شکلات با زردآلو

مارمالاد زردآلو

کمپوت زردآلو

برگه زردآلو خانگی

لواشک

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form