بیسکویت زنجبیلی(شیرینی عید )

سلام.

بیسکویت زنجبیلی یکی دیگه از شیرینی های عیدتون می تونه باشه. البته به شرطی که مهموناتون زنجبیل خور باشن! اگه این شیرینی رو برای مهمونای عیدتون درست کردین حتما مقدار زنجبیل رو کم کنین آخه شاید اون مهمونی که این شیرینی رو بر می داره از زنجبیل خوشش نیاد و از طرفی هم ندونه شیرینی زنجبیل!

این بیسکویت زنجبیلی با شیرینی زنجبیلی فرق می کنه. من پارسال شیرینی شو درست کردم اما راستش اصلا خوشم نیومد! یعنی اولش خوب بود ولی فرداش خشک شد ! نمی دونم مشکل از درست کردن من بود یا از دستور!

انشاالله شیرینی شم درست می کنم و می ذارم.

خب مواد لازم:

کره : 200 گرم ( یک پ سر خالی )

شکر قهوه ای : 200 گرم ( یک پ) تو دستور گفته شده که اگه شکر قهوه ای نداری , اشکال نداره! شکر سفید بزن. منم شکر سفید زدم :)

تخم مرغ : یک عدد

پودر زنجبیل : 3 ق م

آرد سفید : 300 گرم (2 پ)

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم و با روغن جامد . اگه شما هم از روغن جامد استفاده می کنین حتما اینجا رو بخونین : تهیه روغن صاف قنادی در منزل

اول از همه فر رو روشن کنین و رو 175 درجه بذارین.

کره و شکر رو خوب با همزن می زنیم تا یکدست شه.

تخم مرغ رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم.

حالا آرد و زنجبیل رو الک می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم تا یه خمیر لطیفی به دست بیاد.

 

حالا به اندازه یه فندوق (یکمی بزرگتر )بردارین و با دست تون گرد کنین و بذارین داخل سینی فر.

و بعد روشو مهر بزنین. البته من این کار رو کردم. توی دستور گفته بود گرد کنین و با چنگال شیار ایجاد کنین یعنی مث این : بیسکویت شکلاتی(شیرینی عید)

ولی من اون شکلی درست کرده بود و چون نمی خواستم تکراری بشه مهر زدم :)

و بعد روی بعضی هاشو سیاه دانه ریختم. 

 

حالا بذارین داخل فر با همون دمای 175 درجه به مدت 10 دقیقه. حتی کمتر. تو دستور گفته 20- 30 دقیقه! خوب شد به حرف دستور نکردم:) اخه با اینکه دقیقا 10 دقیق تو فر بود ولی زیر چندتاش طلایی شده بود!

اینم نصف شدش :

برای کسی که طعم زنجبیل رو دوست داره خییییییییییییلی عالیه . با اینکه من از دوران بارداری خاطره خوبی از زنجبیل ندارم اما خوشم اومد .

شما هم درست کنین و نوش جونتون کنین.

اگه درست کردین عکس شو بفرستین تا به نام خودتون تو سایت بذارم.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form