بیسکویت زنجبیلی(شیرینی عید )

سلام.

بیسکویت زنجبیلی یکی دیگه از شیرینی های عیدتون می تونه باشه. البته به شرطی که مهموناتون زنجبیل دوست باشن! اگه این شیرینی رو برای مهمونای عیدتون درست کردین حتما مقدار زنجبیل رو کم کنین آخه شاید اون مهمونی که این شیرینی رو بر می داره از زنجبیل خوشش نیاد و از طرفی هم ندونه شیرینی زنجبیل!

 

خب مواد لازم:

کره : 200 گرم ( یک پ سر خالی )

شکر قهوه ای : 200 گرم ( یک پ) تو دستور گفته شده که اگه شکر قهوه ای نداری , اشکال نداره! شکر سفید بزن. منم شکر سفید زدم.

تخم مرغ : یک عدد

پودر زنجبیل : 3 ق م

آرد سفید : 300 گرم (2 پ)

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم و با روغن جامد . اگه شما هم از روغن جامد استفاده می کنین حتما اینجا رو بخونین : تهیه روغن صاف قنادی در منزل

اول از همه فر رو روشن کنین و رو 175 درجه بذارین.

کره و شکر رو خوب با همزن می زنیم تا یکدست شه.

تخم مرغ رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم.

حالا آرد و زنجبیل رو الک می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم تا یه خمیر لطیفی به دست بیاد.

 

حالا به اندازه یه فندوق (یکمی بزرگتر )بردارین و با دست تون گرد کنین و بذارین داخل سینی فر.

و بعد روشو مهر بزنین. البته من این کار رو کردم. توی دستور گفته بود گرد کنین و با چنگال شیار ایجاد کنین یعنی مث این : بیسکویت شکلاتی(شیرینی عید)

و بعد روی بعضی هاشو سیاه دانه ریختم. 

 

حالا بذارین داخل فر با همون دمای 175 درجه به مدت 10 دقیقه.

نشونه ی آماده شدن شیرینی اینه که هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه می تونین خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون, اگه چیزی نچسبید یعنی آمادست

اینم نصف شدش :

برای کسی که طعم زنجبیل رو دوست داره خیییییییلی عالیه . با اینکه من از دوران بارداری خاطره خوبی از زنجبیل ندارم اما خوشم اومد .

شما هم درست کنین و نوش جونتون کنین.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form