طرز تهیه فوندانت 2

سلام.

یادتونه خیلی وقت پیش ها دستور یه نوع فوندانت رو براتون گذاشته بودم : طرز تهیه فوندانت 1

خب حالا یه نوع فوندانت دیگه درست کردم که به نظرم خیلی بهتر از اون!

سر این فوندانتی که می خوام دستورشو براتون بذارم خیلی اذیت شدم که البته ایراد کارمو فهمیدم و به شما هم می گم. اما به نظرم این فوندانت بهتر.

اون قبلی واقعا شیرین بود و اصلا خورده نمیشد ولی اینو خوردیم. همشو تا آخر. شاید هم چون برای این یکی فهمیده بودم که باید نازک کنی!

نمی دونم والا... ولی به هر حال این یکی به نظرم بهتر بود.

حالا توضیح می دم...

پودر قند : 900 گرم

گلوکز : نصف پ

پودر ژلاتین : 1 ق س

آب سرد: یک چهارم پ

گلیسیرین خوراکی : 1 ق غ 

خب حالا یه توضیحی بدم برای کسایی که زیاد با این مواد آشنا نیس! مث قبلا خودم :)

گلوکز دقیقا مث عسل! ولی سفید رنگ و شفاف! که لوازم قنادی ها دارن. البته تو شهر ما که قحطیش اومده بود و از این سر شهر رفتم اون سر شهر تا تونستم پیداش کنم.

پودر ژلاتین هم که پودر ریز زرد رنگ هست و اما گلیسیرین خوراکی....

گلیسیرین خوراکی عین گلیسیرین معمولی هس با این تفاوت که روش نوشته  for oral use می تونین از لوازم قنادی ها یا عطاری ها پیداش کنین.

 خب حالا طرز تهیه:

من با نصف مواد درست کردم.

 آب سرد رو با پودر ژلاتین مخلوط می کنیم و می ذاریم به روش بن ماری تا کاملا حل شه.

وقتی حل شد و البته داغ هم شد !!!!  گلیسیرین رو اضافه می کنیم و بعد هم گلوکز رو اضافه می کنیم و می ذاریم خوب حل شه و داغ .

حالا داخل یه ظرفی نصف پودر قند الک شده رو می ریزیم و وسطش رو گود می کنیم و مواد رو وسطش می ریزیم و مخلوط می کنیم

 

و بعد دوباره نصف پودر قند دیگه و خوب خوب ورز می دیم تا خمیری شکل شه.

---- حتما حتما دستکش دست تون کنین از این دستکش دکترا که گرمای دست به خمیر منتقل نشه. وگرنه خیییییییییییییییلی اذیت تون می کنه.

بعد خوب خوب بپوشونینش با نایلون تا هوا نره داخلش و بذارین داخل یخچال تا یه خورده استراحت کنه.

موقع استفاده تون می تونین رنگ دلخواهتونو بهش بزنین.

نکته!

--- تو دستور اصلی گفته شده فقط پودر قند ! و اگه از پودر شکر استفاده شه کیفیتش میاد پایین ولی من پودر شکر ریختم :)

--- اگه خمیر به دست تون چسبید پودر قند اضافه کنین.

--- برا گرمای دست تون یه فکری بکنین چون واقعا اذیت تون می کنه.

--- تو دستور گفته شده بود که دستاتون رو با گلیسیرین چرب کنین! ولی شما این کار رو نکنین!!!!!

من گلیسیرین زدم و بازم می چسبید و مجبور شدم بازم پودر قند بزنم.و خیلی ورزش دادم اما بازم خراب بود و نشد باهاش کار کنم.

اون روز بیخیال فوندانت شدم برای تزیین کیکم . فوندانت رو گذاشتم تو فریزر و داشتم فک می کردم که با چی روی کیک کار کنم؟! بعد از 10 دقیقه که چیزی به ذهنم نرسید برای تزیین(آخه چیزی تو خونه نداشتم و سر ظهرم بود نمیشد برم بیرون خرید ) گفتم بذار ببینم چی شد فوندانتم. از فریزر در آوردم و دیدم کمی بهتر شده ولی تا شروع کردم به باز کردن دوباره چسبید و .... 

یاد دفعه قبل افتادم که خونده بودم زیر کارتونو نشاسته بریزین. باورتون نمیشه ریختم معجزه شد!

هم رو سینی ریختم هم روی خمیر و هم به وردنه و دستام. البته در حد آرد پاشی ریختم. چون اگه زیاد بریزین خمیرتون سنگین میشه.

دیگه نچسبید خدا رو شکر و تونستم باهاش کار کنم.

---- به نکته دیگه! قبل از گذاشتن فوندانت روی کیک , کیک رو باتر کریم بزنین که اینجا طرز تهیه شو گفتم : باترکریم

اینجا گفته بودم که خامه بزنین اما الان می گم که فوندانت باعث آب شدن خامه میشه پس حتما از باترکریم خیییییییییلی خوشمزه استفاده کنین.

خب فعلا نکته دیگه ای به ذهنم نمیرسه. برم سراغ بچه داری.

شماهم اگه درست کردین و تجربه ای به دست آوردین حتما بیان بگین. ممنون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form