کیک هلو

سلام.

کیک هلو یه کیک تابستونی خوشمزس!

مواد لازم :

تخم مرغ : 2 عدد

روغن نیمه جامد : سه چهارم پ

آرد سفید: 240 گرم(یک پ به اضافه و سه چهارم پ :)

آرد ذرت : 20 گرم (2 ق غ) (آرد ذرت زرد رنگه!)

شکر : 180 گرم( سه چهارم پ)

شیر : نصف پ 

هلو : 4 عدد

پکینگ پودر : 1 ق چ

 

طرز تهیه :

--- موادی که به گرم هس , خودم با پیمانه اندازه گرفتم برای اون دوستانی که ترازو ندارن یا با پیمانه راحت ترن. پیمانه ای که استفاده کردم , لیوان دسته دار فرانسوی هس ولی خب با ترازو اندازه گیری کنین ، کیک تون بهتر میشه.

اول از همه کف قالب مونو کاغذ روغنی می ندازیم و فر رو روشن و رو 180 درجه می ذاریم.

 روغن و شکر رو می زنیم تا پوک و سفید رنگ شه.

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و خوب می زنیم.

شیر رو اضافه می کنیم و می زنیم. 

 آرد سفید , آرد ذرت و پکینگ پودر رو الک و به مخلوط مون اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم.

و بعد داخل قالب می ریزیم و هلو ها رو برش می زنیم و روش می چینیم.

هر جور که دوست دارین هلو ها رو برش بزنین و بچینین.

 می ذاریم داخل فر با همون 180 درجه تا زمانی که آماده شه.(معمولا بین 45 دقیقه تا یک ساعت)

وقتی احساس کردین آماده شده , یه خلال دندون بردارین و بزنین داخل کیک , اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس. 

کیک نرم و خوشمزه ای هس!

من خوشم اومد شما هم حتما درست کنین.

نکته!

--- آرد ذرت زرد رنگه! اونی که معمولا تو خونه ها پیدا می شه نشاسته ی ذرت که سفید رنگ! 

--- هلو رو میشه بجای اینکه روی کیک بچینین , داخل مایع کیک بریزین.

--- برای هلو , هلوهایی رو انتخاب کنین که سفت باشه چون هر چی نرم تر باشه زمان پخت بیشتر میشه.

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با هلو :

دسر هلو

 کرم هلو ( رژیمی )

 کرم هلو

 نان بریاش با هلو

 کابلر هلو

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form