دسر ویفری

 سلام.

دسر ویفر با دستور خودم! یه دسر ساده و آسون و خیلی خوشمزه!

  

متاسفانه عکسش خوب نشده! خودش خیلی خوشمزه تر از عکسشه!

مواد لازم :

ویفر (مقدارشو در ادامه توضیح دادم)

شیر : 3 پ

نشاسته ذرت : 3 ق غ (همون که سفید رنگه و از روی پلاستیک صدای قرچ قرچ میده)

شکر : 3 ق غ

پودر ژلاتین : 1 ق غ سر پر

آب سرد : نصف پ

کاکائو : نصف ق چ

 

طرز تهیه :

ویفر رو من با نصف این دستور درست کردم. ویفر خانگی

--- اگه نمی خواین ویفرو خودتون درست کنین , می تونین از ویفرهای بازاری استفاده کنین.

--- چون خیلی شیرین می شد , میزان پودر قندشو یک هشتم ریختم به جای یک چهارم! 

 

ویفرهای اماده شده رو داخل ظرفمون می چینیم.(من از پیرکس استفاده کردم)

چیدن باید طوری باشه که تمام ویفرها به راحتی داخل ظرف جا شده باشن و با فشار نباشه چون وقتی مخلوط شیر و .. رو می ریزیم , اون ویفرهایی که به زحمت جا شدن , میان رو می ایستن!(تو عکس زیر یه دونه به زور جا داده بودم که بعدا کوچیکش کردم :)

شیر و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم و بعد از اینکه باز شد , شکر رو اضافه می کنیم و روی حرارت کم می ذاریم و مدام هم می زنیم.

وقتی یه کمی غلیظ شد , پودر ژلاتین با نصف پ آب سرد رو , روی بخار کتری می ذاریم (بن ماری) تا پودر ژلاتین کاملا باز و شفاف شه.

و بعد به مخلوط شیر اضافه می کنیم و اجازه می دیم با همون حرارت کم , غلیظ و تقریبا مث فرنی شه. (هم زدن رو فراموش نکنین چون گلوله ای شکل میشه)

وقتی غلیظ شد , حرارت رو خاموش می کنیم.(رد قاشق روش بمونه و محو نشه یعنی به غلظت مناسب رسیده) 

--- این دسر بعد از سرد شدن , سفت میشه پس لازم نیس خیلی غلیظ و سفت بردارین.

دسر رو با ملاقه, روی ویفر ها می ریزیم.

--- چند ق از دسر رو نگه داشتم و با پودر کاکائو قاطی کردم و بعد از اینکه از صافی گذروندم , به صورت نامنظم روی دسر ریختم و با خلال دندون هر دو رنگ رو یه کمی مخلوط کردم تا تقریبا طرح ابرو باد در بیاد.

و بعد هم کنجد , خلال بادوم و پسته ریختم.

گذاشتم کمی دماش بیاد پایین و بعد روشو سلفون کشیدم و گذاشتم داخل یخچال. (من شب تا صبح گذاشتم بمونه)

و بعد هم برش میزنیم و ...

 

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form