حلوای سَویق

سلام.

حلوای سَویق با طعم بسیـــــــار عالی! یعنی عمرا اگه شما این حلوا رو بخورین و بتونین حدس بزنین که سَویق!

قبلا در مورد سویق گفتم : سویق

این حلوا رو مامان جاریم بهم یاد دادن که گفتن میشه به جای آردی که برای حلوا استفاده می کنی از سویق ها استفاده کنی و حلوا درست کنی . واقعا دست شون درد نکنه که عااااالی بود!

خب من از اونجایی که دستوری برای این کار نداشتم , با توجه به تجربه حلوا پزیم , حلوای سویق رو درست کردم و بعد از دو بار درست کردن این اندازه ها رو به دست آوردم که خیلی خوب و عالی میشه حلوا!

 

مواد لازم :

سویق جو , سویق برنج ,سویق  عدس  و سبوس گندم : از هر کدام یک چهارم پ

آب و گلاب : با هم نصف پ (بسته به گلاب تون , اندازشو خودتون کم و زیاد کنین. اگه خیلی عطر داره , کمتر بزنین ولی هر دو با هم نصف پ بشه)

شکر : نصف پ

هل : 1 ق چ

روغن : نصف پ

 

طرز تهیه :

 من سویق گندم نداشتم از سبوس گندم استفاده کردم.

سویق ها و سبوس رو بعد از الک کردن , روی حرارت "کم" تفت می دیم و همزمان شربت حلوا هم درست می کنیم .

شربت حلوا : شکر و آب رو روی حرارت متوسط می ذاریم تا شکر حل شه .

--- نیازی به هم زدن نداره. فقط زمانی که احساس کردین شکر باز شده یه کوچولو هم بزنین.

گلاب و هل رو اضافه می کنیم و بعد از یکی دو قل زدن , حرارت رو خاموش می کنیم. در قابلمه شربت رو می ذاریم که شربت سرد نشه.

--- چون سویق ها قبلا تفت خوردن , پس تفت دادنشون زیاد زمان نمی بره ولی بازم روی حرارت کم باشه!

--- الک کردنو جدی بگیرین و حتما الک کنین!!

 زمانی که رنگش می خواست تغییر کنه , روغن رو کم کم اضافه می کنیم و خوب به خورد سویق می دیم (تابه باید روی حرارت کم باشه! من چون می خواستم برای عکس نور داشته باشه , از روی حرارت برداشتم)

--- گفتم کم کم روغن اضافه کنین چون بعضی ها برخلاف من , حلوای کم روغن دوست دارن . اگه کم روغن دوست دارین از مقدار روغن کم کنین.

 خب وقتی روغن حسابی به خورد سویق رفت , شربت رو اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم .

--- موقع شربت اضافه کردن , حرارت متوسط باشه.

کم کم شروع می کنه به جمع شدن , از روی حرارت بر می داریم و حلوا رو به سمت چپ و راست تابه می کوبیم تا خودشو کامل جمع کنه و به روغن بیوفته :

 و بعد هم داخل ظرف می ریزیم و به هر شکل که خواستین در میارین. من با دسته قاشق روی حلوا علامت زدم.

بســـــــیار حلوای خوشمزه و مقوی ای هس! شوهرم اول گفت حلوای بیسکویته :)

به هر چی می خوره غیر سویق.

نوش جونتون.

دیدگاه‌ها   

0 #1 نیره 1396-05-19 16:31
سلام
ممنون از دستور خوبتون. درستش کردم. خوب شد
-----------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
نوش جونتون.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form