شیرینی قارچی(شیرینی عید)

سلام.

یه شیرینی خیلی زیبا برای عید درست کردم به نام شیرینی "قارچی" .

این شیرینی شکل خیلی زیبایی داره , خیلی لطیف یعنی تا میذاری تو دهنتون ,آب میشه اما راستش من از مزش زیاد خوشم نیومد.بیشتر مزه همون نشاسته ذرت رو می داد!

راستی یه نکته ای رو همین اول بگم!

این شیرینی با نشاسته ذرت درست میشه. نشاسته ذرت همون پودری هس که وقتی از روی پلاستیک دست می زنی صدای قرچ قرچ میده (یا صدای خش خش)

مواد لازم :

کره :125 گرم

شکر : 100 گرم

نشاسته ذرت : 200 گرم

ارد : 70 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

وانیل : 1 ق چ

پکینگ پودر : 1 ق چ

آب : نصف پ

پودر کاکائو : یک چهارم پ

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم و همین طور با روغن جامد.

شکر و کره رو می زنیم تا کرم رنگ و یکدست شه. (اگه مث من از روغن جامد استفاده می کنین حتما اینجا رو بخونینتهیه روغن صاف قنادی در منزل)

تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و دوباره می زنیم.

نشاسته ذرت رو اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم. وقتی که مخلوط شد , حالا یه خورده, با همزن می زنیم.(نشاسته رو حتما الک کنین)

تو این مرحله ست که میشه شبیه پف فیل :)

حالا مرحله آخر پکینگ پودر و ارد الک شده رو اضافه می کنیم و ورز می دیم. اگه از کره استفاده می کنین زیاد ورز ندین چون شیرینی نباید به روغن بیوفته.

این خمیر بهترین خمیری بود که تا حالا باهاش کار کردم. باور کنین خمیری به این نرمی تا حالا ندیدم!

اگه دیدین یه خورده چسبندس و به دست تون می چسبه , یه خورده نشاسته ذرت اضافه کنین.

حالا به اندازه یه گردو از خمیر بر دارین , و سر بطری نوشابه رو بزنین داخل کاکائو و یه تکون آروم بدین تا پودرای اضافه بریزه و بعد بزنین روی شیرینی .آروم فشار بدین.

من کاغذ روغنی نداشتم برای همین سینی مو چرب کردم.

اینم بطری نوشایه و طرز قرار گرفتن روی شیرینی:

حالا بذارین داخل فر با دمای 180 درجه که البته از قبل روشن بوده. یه ربع آماده میشه اما بازم حواستون باشه تا تغییر رنگ نده! نشونه ی آماده شدن شیرینی اینه که هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه می تونین خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون, اگه چیزی نچسبید یعنی آمادست.

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form