تزیین کیک (گاناش)

سلام.

پارسال آذرماه برای تولد مامان گلم کیک پختم. قرار بود با فوندانت تزیین کنم ولی این فوندانت نامرد اینقد اذیت کرد که مجبور شدم با گاناش و به صورت ساده تزیین کنم.

این پستو بعد از 8 ماه دارم می ذارم. اینقد من اکتیوم :)

 خود کیک , یه کیک اسفناج بود و یک کیک لبو. که قبلا هر دو رو اینجا گفتم : کیک اسفناج و کیک لبو

 وقتی مایه کیک اسفناجم آماده شد به صورت مساوی داخل دو تا قالب ریختم. با این کار دیگه نیازی به برش کیک نبود. شما اگه می خوان داخل یه قالب بریزین و بعد به صورت افقی از وسط برش بزنین.

برای کیک لبو هم دقیقا همین کارو کردم و داخل دو تا قالب ریختم.

بعد از پخت , یکی در میون کیک ها رو روی هم گذاشتم و بینشون خامه زدم.

کیکو آستر کشی کردم با خامه و گذاشتم داخل فریزر تا کمی خودشو بگیره.

رفتم سراغ درست کردن گاناش : طرز تهیه گاناش

گاناش رو روی کیک ریختم و بعد از سرد شدن (زودی سرد میشه) خامه رو داخل قیف ریختم و سرشو یه کوچولو برش زدم و نوشته مو روش نوشتم.

اون گلها هم , گل های فوندانت هست که با فوندانت قبلا درست کرده بودم و روش گذاشتم.

تزیین کیک اصلااااااااااااااا اون چیزی که می خواستم نشد , چون اصلا قرار نبود با گاناش تزیین کنم اما هم مامان گلم و هم بقیه خوششون اومد.

اینم از این پست بعد از 8 ماه :)

خدا سایه ی همه ی مامان باباها رو روی سر بچه هاشون حفظ کنه. آمین .

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form