سلام.
این غذای خوشمزه کلم پلو هس که با کلم پلوی شیرازی فرق می کنه.
کلم پلو رو با کلم پیچ یا کلم قمری(کلم سنگ) و یا هر دوی اینا درست می کنن. معمولا گوشت هم به صورت سر گنجشگی یا قیمه ساده استفاده می شه . حتی میشه گوشت رو حذف کرد. من با قارچ درست کردم. گیاهیش کردم :)
مواد لازم :
برنج : 3 پ
کلم قمری یا کلم پیچ : 1 کیلو
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
پیاز : 2 عدد
ادویه پلو : 1 ق م
زردچوبه : 1 ق چ
نمک و فلفل
طرز تهیه :
من با کلم قمری یا همون کلم سنگ درست کردم.
کلم رو تمیز کنین و پوست بگیرین و خرد کنین.
--- قسمتای سفت کلم رو حتما جدا کنین.
یه دونه پیاز رو ریز کنین و تفت بدین و بعد کلم های خرد شده رو اضافه کنین. و 10-12 دقیقه تفت بدین.
ادویه پلو و زردچوبه و نمک و فلفل هم اضافه کنین و یکی دو چرخ بدین و بردارین.
--- داخل دستور نیومده اما شما یه کوچولو داخلش اب بریزین و بذارین یه چند دقیقه ای روی حرارت بمونه تا کمی نرم شه. زیاد نمونه که له میشه.
برنج رو ابکش کنین و کنار بذارین.
گوشت رو با یه دونه پیاز طبق دستور درست کنین : کوفته سرگنجشگی
حالا کف قابلمه رو روغن بریزین و به دلخواه ته دیگ بذارین.
مقداری برنج کف قابلمه بریزین و روشو کمی از مواد بریزین و دوباره برنج و ...
و در اخر برنج می ریزیم و در قابلمه رو می ذاریم (با دم کنی ) و روی شعله پخش کن قرار می دیم تا دم بکشه.
--- من مقداری پلو رو زعفرونی کردم و روی بشقاب ریختم.
--- قارچ رو بعد از کلم ریختم داخل تابه و یه سر تفتی دادم.
نوش جونتون.
دیدگاهها
--------------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
خواهش می کنم گلم.
نه عزیزم قبلا داشتم ولی دیگه الان فعال نیستم.
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا