کلم پلو

سلام.

این غذای خوشمزه کلم پلو هس که با کلم پلوی شیرازی فرق می کنه.

کلم پلو رو با کلم پیچ یا کلم قمری(کلم سنگ) و یا هر دوی اینا درست می کنن. معمولا گوشت هم به صورت سر گنجشگی یا قیمه ساده استفاده می شه . حتی میشه گوشت رو حذف کرد. من با قارچ درست کردم. گیاهیش کردم :)

 

مواد لازم :

برنج : 3 پ

کلم قمری یا کلم پیچ : 1 کیلو

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو

پیاز : 2 عدد

ادویه پلو : 1 ق م

زردچوبه : 1 ق چ

نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

من با کلم قمری یا همون کلم سنگ درست کردم.

کلم رو تمیز کنین و پوست بگیرین و خرد کنین.

--- قسمتای سفت کلم رو حتما جدا کنین.

یه دونه پیاز رو ریز کنین و تفت بدین و بعد کلم های خرد شده رو اضافه کنین. و 10-12 دقیقه تفت بدین.

ادویه پلو و زردچوبه و نمک و فلفل هم اضافه کنین و یکی دو چرخ بدین و بردارین.

--- داخل دستور نیومده اما شما یه کوچولو داخلش اب بریزین و بذارین یه چند دقیقه ای روی حرارت بمونه تا کمی نرم شه. زیاد نمونه که له میشه.

برنج رو ابکش کنین و کنار بذارین.

گوشت رو با یه دونه پیاز طبق دستور درست کنین : کوفته سرگنجشگی

حالا کف قابلمه رو روغن بریزین و به دلخواه ته دیگ بذارین.

مقداری برنج کف قابلمه بریزین و روشو کمی از مواد بریزین و دوباره برنج و ... 

 و در اخر برنج می ریزیم و در قابلمه رو می ذاریم (با دم کنی ) و روی شعله پخش کن قرار می دیم تا دم بکشه. 

--- من مقداری پلو رو زعفرونی کردم و روی بشقاب ریختم.

--- قارچ رو بعد از کلم ریختم داخل تابه و یه سر تفتی دادم.

نوش جونتون. 

دیدگاه‌ها   

0 #1 سارا 1396-01-15 16:27
سلام عزیزم...ممنون از رسپی های عالیتون...ببخشید شما کانالی هم توی تلگرام دارید؟؟....
--------------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
خواهش می کنم گلم.
نه عزیزم قبلا داشتم ولی دیگه الان فعال نیستم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form