سلام.
مارمالاد همون مرباس با این تفاوت که پوره مانند و بهش ژلاتین اضافه می کنن . از مارمالاد می تونین بین کیک ، نون ، تارت و ... استفاده کنین.
مواد لازم:
زردآلو : یک کیلو
شکر : یک کیلو
پودر ژلاتین : 1 ق غ
اب سرد : یک چهارم پ
طرز تهیه :
زردآلو رو می شوریم و می ذاریم تا خشک شه.
از وسط دو نیم می کنیم و هسته شو خارج می کنیم.
داخل غذا ساز می ریزیم تا خوب پوره شه.
و بعد می ریزیم داخل قابلمه و شکر رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم شون.
می ذاریم داخل یخچال تا یک روز استراحت کنه . با این کار اب می ندازه و دیگه نیازی به اضافه کردن آب نیس.
بعد از اینکه یک روز استراحت کرد , قابلمه رو می ذاریم روی حرات ، هم می زنیم تا بجوشه و غلیظ بشه و قوام بیاد. ( حواستون باشه هم بزنین چون ته می گیره)
آخرای کار که داره قوام میاد , یه ق غ پودر ژلاتین رو با یک چهارم پ آب سرد داخل ظرفی می ریزیم و می ذاریم روی کتری یا سماور تا به وسیله بخار کتری , پودر ژلاتین داخل آب کاملا حل شه.( بن ماری )
وقتی مارمالادمون قوام اومد , حرارت رو خاموش می کنیم و بلافاصله پودر ژلاتین حل شده رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم.
می ذاریم سرد شه و بعد هم می ریزیم داخل شیشه و می ذاریم داخل یخچال.
--- مارمالاد بعد از اینکه سرد می شه , سفت تر میشه.
--- قوام اومدن یعنی اینکه یه خورده از مارمالاد رو می ریزی داخل قاشق و می ذاری سرد شه , اگه مارمالاد به سختی از قاشق ریخت و حالت کشدار پیدا کرد یعنی قوام اومده. این برای شربت هم صدق می کنه.
--- روش درست کردن همه ی مارمالاد ها همینه فقط برای میوه های ترش باید شکر بیشتری استفاده بشه.
نوش جونتون.
خوشمزه های مرتبط با زردآلو :