سلام.
حلقه های شکلات با زردآلو !
مواد لازم :
خمیر مایه : 1 ق س
آب : 1 پ
شکر : 5 ق س
زرده تخم مرغ : 2 عدد
نمک : نصف ق چ
کره : 2 ق س ( 25 گرم)
آرد : 4 پ
مواد میانی :
کره : 25 گرم
زردآلوی خرد شده: 2 پ ( 150 گرم)
شکلات چیپسی : 1 پ ( 100 گرم) من همینطوری ریختم!
رومال :
زرده تخم مرغ : 1 عدد
شیر : 2 ق س
شکلات اب شده : یک چهارم پ
طرز تهیه :
من با نضف مواد درست کردم.
1 ق س شکر رو با آب ولرم مخلوط می کنیم و خمیر مایه رو اضافه می کنیم و یه کوچولو مخلوط می کنیم و درشو می بندیم تا 10 دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد.
زرده تخم مرغ , 4 ق باقی مونده از شکر , کره و نمک رو با هم مخلوط می کنیم.
خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه می کنیم و بعد هم آرد رو کم کم اضافه می کنیم.
--- آرد رو کم کم اضافه کنین!!! این 4 پ گفته شده در دستور حداکثر آرد!
خمیر رو خوب ورز می دیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد. روشو می پوشونیم و 1-2 ساعت استراحت می دیم تا حجمش دو برابر شه .
بعد از استراحت خمیر رو باز می کنیم به ابعاد 35 در 35.
--- من این اندازه باز نکردم. اندازم چشمی بود.
کره آب شده رو روی خمیر می زنیم.
زردآلوهای خرد شده و شکلات چیپسی هم می ریزیم روی خمیر.
--- ازاطراف خمیر یه کوچولو فاصله میدیم.
خمیرو لوله می کنیم و با چاقوی خیلی تیز و با احتیاط برش می زنیم و به صورت اریب می چینیم داخل قالب چرب شده. ( یا کاغذ روغنی بذارین یا مث من چرب و بعد آرد پاشی کنین)
زرده تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط می کنیم و روی حلقه ها رو رومال می کنیم. ( با شیره توت رومال کردم)
می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 170 درجه دما به مدت نیم ساعت( شاید کمی بیشتر یا کمتر , بسته به فرتون داره.باید چک کنین با کمک خلال دندون. خلال دندونو بزنین داخل نان, اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.).
وقتی از فر اومد بیرون می ذاریم یه خورده سرد شه بعد از قالب در میاریم. ( 15 دقیقه کافیه)
شکلات اب شده رو , روی حلقه ها می ریزیم. ( من یه خورده شکلات رنده کردم و ریختم)
--- زردآلوها با اینکه شیرین بودن اما بعد از پخت یه کوچولو به ترشی می زد. فک می کنم دلیل استفاده از شکلات چیپسی و شکلات آب شده در دستور هم به همین دلیل که ترش بودن زردآلو ها زیاد تابلو نباشه.
نوش جونتون.
خوشمزه های مرتبط با زردآلو :