سلام.
و اما توضیح کار !
این نون هم با خمیر این نون ها درست کردم :
نان سفید ساده
نان سیاه
وقتی خمیرم آماده شد. با قالب دایره های هم اندازه در آوردم. روشونو شیره انگور زدم و همه رو , روی هم چیدم.( فک کردم اگه شکلات بزنم بریزه بیرون و کارمو زشت کنه!)
از مرکز برش دادم. طوری که انتها رو قطع نکنه!
و هر برش رو از وسط یه نیم برش دیگه دادم.
برش اصلی یا همون برگ رو آوردم رو به بیرون :
نوک برگ رو از داخل اون نیم برش رد کردم.
دوباره یه بار دیگه همین کار رو تکرار کردم و شد این جوری :
همه ی برگا رو به همین شکل در آوردم.
و منتقل کردم به کاغذ روغنی اما....
من اشتباه کردم! باید از اول روی کاغذ روغنی می بود و بعد برش می دادم و ....
موقع منتقل کردن یه خورده از هم باز شد و به زحمت درستش کردم.
برای داخلش هم دوباره همین کارا رو تکرار کردم اما با خمیر نان سیاه و با یه تفاوت!
یعنی قالب دایره زدم , وسطشون شیره مالیدم , برش دادم اما دفعه قبل به انتها نرسیده بود و همه ی برگا وصل بود اما این دفعه برگ ها رو جدا کردم.
مث دفعه قبل از داخل نیم برش رد کردم و گذاشتم وسط اون برگای قبلی.
برای وسط برگ ها هم گل در آوردم . به این صورت که چند تا دایره نازک در آوردم. روی هم گذاشتم , و شروع کردم به رول کردن.( وسط دایره اول یه لوله باریک از خمیر هم گذاشتم )
و بعد رول رو از وسط با کمک چاقوی تیز نصف کردم و به دو تا گل تبدیل شد !
لبه هاشونو کمی بیرون آوردم تا بیشتر جلوه کنن.
و گذاشتم وسط اون برگا.
روشونو رومال کردم ( تخم مرغ + روغن ) و گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده با 170 درجه دما.
مدت زمانش هم مدام چک می کردم( یادم نیس :(
یه ظرف آب هم داخل فر گذاشتم.
--- یه ظرف اب همیشه وقتی نون می پزین داخل فرتون بذارین .
نوش جونتون.