نان به شکل گل

سلام.

 

و اما توضیح کار !

این نون هم با خمیر این نون ها درست کردم :

نان سفید ساده

نان سیاه

وقتی خمیرم آماده شد. با قالب دایره های هم اندازه در آوردم. روشونو شیره انگور زدم و همه رو , روی هم چیدم.( فک کردم اگه شکلات بزنم بریزه بیرون و کارمو زشت کنه!)

از مرکز برش دادم. طوری که انتها رو قطع نکنه!

و هر برش رو از وسط یه نیم برش دیگه دادم.

برش اصلی یا همون برگ رو آوردم رو به بیرون :

نوک برگ رو از داخل اون نیم برش رد کردم.

دوباره یه بار دیگه همین کار رو تکرار کردم و شد این جوری :

 همه ی برگا رو به همین شکل در آوردم.

 

 و منتقل کردم به کاغذ روغنی اما....

من اشتباه کردم! باید از اول روی کاغذ روغنی می بود و بعد برش می دادم و ....

موقع منتقل کردن یه خورده از هم باز شد و به زحمت درستش کردم.

برای داخلش هم دوباره همین کارا رو تکرار کردم اما با خمیر نان سیاه و با یه تفاوت!

یعنی قالب دایره زدم , وسطشون شیره مالیدم , برش دادم اما دفعه قبل به انتها نرسیده بود و همه ی برگا وصل بود اما این دفعه برگ ها رو جدا کردم.

مث دفعه قبل از داخل نیم برش رد کردم و گذاشتم وسط اون برگای قبلی.

برای وسط برگ ها هم گل در آوردم . به این صورت که چند تا دایره نازک در آوردم.  روی هم گذاشتم , و شروع کردم به رول کردن.( وسط دایره اول یه لوله باریک از خمیر هم گذاشتم )

و بعد رول رو از وسط با کمک چاقوی تیز نصف کردم و به دو تا گل تبدیل شد !

لبه هاشونو کمی بیرون آوردم تا بیشتر جلوه کنن.

و گذاشتم وسط اون برگا.

روشونو رومال کردم ( تخم مرغ + روغن ) و گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده با  170 درجه دما.

مدت زمانش هم مدام چک می کردم( یادم نیس  :(

یه ظرف آب هم داخل فر گذاشتم.

--- یه ظرف اب همیشه وقتی نون می پزین داخل فرتون بذارین .

 نوش جونتون.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form