اشترودل زردآلو

سلام.

یه نون بسیااااااار خوشمزه با مارمالاد زردآلو!

مارمالاد زردآلورو قبلا اینجا طرز تهیه شو گذاشتم: مارمالاد زردآلو

خمیر هم خمیر معرکه هس که اینجا گفتم : خمیر معرکه

و اما طرز پیچیدن این خوشگلا :)

خمیرم رو به گلوله های هم وزن تقسیم کردم. هر کدوم رو به صورت یه مربع در آوردم. ( هم وزن کردم تا مربع هام یه اندازه در بیاد)

و بعد به صورت نوارهایی برش دادم از دو طرف:

مارمالاد گذاشتم و مربع بالایی رو آوردم روی مارمالاد

حالا اون نوارها رو یکی در میون روی هم گذاشتم:

همین کار رو تا آخر ادامه دادم...

برای تمام گلوله ها همین مراحل رو انجام می دیم و می ذاریم روی کاغذ روغنی داخل سینی فر.

برای رومال تخم مرغ و چند قطره روغن مخلوط می کنیم و روی نون مون می زنیم.

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما.تا زمانی که پخته شه و زیرش طلایی بشه. اگه روش طلایی نشد , چند ثانیه گریل رو روشن کنین. ( فقط چند ثانیه!!!)

بعد از نیم ساعت , باید چک کنین با کمک خلال دندون. خلال دندونو بزنین داخل نان, اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.

یک کاسه آب هم برای نرمی نون داخل فر بذارین.

اینم بافت نون و مارمالاد:

خیییییلی خوشمزه و لذیذ بود.

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با زردآلو :

کیک زردآلو

حلقه های شکلات با زردآلو

مارمالاد زردآلو

کمپوت زردآلو

برگه زردآلو خانگی

لواشک

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form