پیراشکی چوبی

سلام.

در راستای این پست : شیرینی پاپ پای (شیرینی عید )

پیراشکی چوبی درست کردم. اعتراف می کنم که اسمش کاملا من در بیاریه :)

این پیراشکی خوشگل رو می تونین برای تولد , مهمونی یا جشن هاتون درست کنین.

یه عکس تو اینترنت دیده بودم که همین شکلی بود , نه دستوری زده بود و نه اسمی! برا همین اسم و دستورش از خودمه :)

خمیر پیراشکی رو با این دستور آماده کردم: خمیر عالی برای پیتزا , پیراشکی و ....

مواد ماکارونی هم درست کردم . هر چی تو خونه داشتم : گوشت , سویا , مرغ , سیب زمینی , پیاز داغ , رب و زردچوبه

بعد از اینکه خمیرم عمل اومد , فر رو روشن کردم و دست به کار شدم...

خمیر رو باز کردم و با لیوان قالب زدم و یه نصف سیخ کباب رو روش گذاشتم و فشار دادم تا خودشو خوب بگیره.

بعد مایه ماکارونی رو گذاشتم و دوباره یه دایره خمیر روش گذاشتم.

حالا نکته مهم !!!!!!

خوب کناره ها رو بهم وصل کنین. دستتونو یه کمی خیس کنین و خوب کناره ها رو بهم بچسبونین وگرنه بعد از پخت باز میشه.

روشو تخم مرع زده شده زدم و بعد هم کنجد ریختم.

کناره هاشم با یه سیخ کباب , خط انداختم که از سادگی در بیاد.

داخل فر گذاشتم با همون دمای 175 درجه تا زمانی که طلایی بشه البته من گریل هم روشن کردم.(وقتی با خلال دندون داخل نون بزنیم و چیزی نچسبه , یعنی پخته. پس می تونین گریل رو روشن کنین)

این عکس زیر هم می ذارم تا خوب حواستونو جمع کنین تا کناره های خمیر رو خوب بهم وصل کنین تا اینجوری باز نشه :)

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form