سلام.
یادتونه طرز تهیه زنجبیل خونگی رو گفتم ! پودر زنجبیل خانگی
حالا با همون زنجبیلایی که با دستای خوشگل خودمون درستش کردیم , می خوایم یه مرغ خییییییلی خیلی خوشمزه درست کنیم.
این مرغ زنجبیلی مربوط میشه به هندوستان. اصلا تند و فلفلی نیس! یه غذای معمولی که عطر زنجبیل و سیر مستت می کنه. خییییییلی خوشمزس.فوق العادس!
من غذا رو داخل تابه رژیمی درست کردم. شکلش به قشنگی غذای روغنی نیس! کلا غذای روغنی خوشگلتر اما خب ضررشم خوشگلتر :)
حالا چه روغنی چه غیر روغنی ولی حتما حتما این غذا رو برای یه بارم که شده تست کنین! عاااااااالیه!
مواد لازم :
مرغ درشت : 1 عدد
سیر کوبیده : 3-4 پر
آب لیموی تازه : 1 پ
زنجبیل ساییده : 1 ق غ
شکر : 1 ق غ
آرد و نمک و فلفل
طرز تهیه :
اول اینکه مرغ رو تکه می کنیم اما نه تیکه های کوچیک!
و بعد مزه دارش می کنیم به این صورت که :
آب لیموی تازه , سیر کوبیده شده , زنجبیل ,نمک و فلفل رو داخل طرفی می ریزیم و مرغ رو داخل مایه می گردونیم و می ذاریم داخل همون مایه 2-3 ساعت داخل یخچال بمونه.
برای ظرفتون درپوش بذارین.
تکه های مرغ رو بعد از مزه دار کردن , از مایه در بیارین و داخل آرد بغلطونین. و بندازین داخل روغن داغ.
--- مایه رو بیرون نریزین!!!!
داخل روغن تا زمانی بمونه که هر دو طرفش سرخ شه. ( تو دستور گفته 3 دقیقه هر طرف)
من بیشتر گذاشتم چون از تابه رژیمی استفاده کردم.
بعد از سرخ شدن , فر رو روشن کنین و بذارین رو 200 درجه تا گرم شه.
مرغ رو روی کاغذ روغنی بذارین و شکر رو روی مرغ ها بپاشین و بذارین طبقه بالایی فر نیم ساعت بمونه.
یه ربع آخر , اون مایه ای که کنار گذاشته بودین! همونو داغ کنین و بریزین روی مرغ هاتون.
--- من اون مایه رو صافی کردم و ریختم روی مرغ هام. داغ نکردم ! ولی شما داغ کنین.
--- من چون مرغم تو روغن سرخ نشده بود مجبور شدم گریل هم چند دقیقه ای روشن کنم.
یه غذای خیییییلی خوشمزس که به صورت سرد هم خورده میشه.
نوش جونتون.