سلام.
یه نون خوشمزه ای هس که مخصوص استان خراسان هست که شب چراغ برات درست می کنن. البته به غیر از این شب هم درست می کنن که خیلی خوشمزه و البته چاق کننده ست ولی به یه بار خوردنش می ارزه.
یه دونه خمیر از نونوایی می گیریم یا خودمون درست میکنیم: طرز درست کردن خمیر با خمیر مایه
اگه خمیرو از نونوایی می گیرین بذارین یه خورده استراحت کنه و حجم بگیره.
تو ماهی تابه روغنتونو بذارین و اجازه بدین خوب داغ شه.
سینی تونو ارد پاشی کنین و از خمیر تکه های کوچیک جدا کنین و خوب بازش کنین و بندازین داخل روغن. وقتی یه طرفش سرخ شد , طرف دیگشو هم سرخ کنین.
بعد بذارین روغنش خوب چکیده بشه. داخل ظرفی قرار بدین و با یه قاشق هر چه قدر می خوان روش شکر بپاشین. من نصف قاشق برای هر کدوم ریختم چون وقتی بر می داری بخوری نصف شکراش می ریزه .
امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد از این نون خوشمزه.