سلام.
بیسکویت زنجبیلی خوشمزه!
مواد لازم :
آرد سفید: 250 گرم
آرد ذرت : 30 گرم ( همونی که زرد رنگه)
روغن قنادی : 100 گرم ( از این روغن استفاده کردم : تهیه روغن صاف قنادی در منزل)
پودر قند : 80 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
بکبنگ پودر : یک چهارم ق م
زنجبیل : 1 ق س ( از این زنجبیل استفاده کردم : پودر زنجبیل خانگی )
طرز تهیه :
روغن و پودر قند رو با هم می زنیم تا زمانی که روشن و پوک شه.
تخم مرغ رو اضافه می کنیم و می زنیم.
زنجبیل , بکینگ پودر و آرد ذرت رو الک می کنیم و به مخلوط مون اضافه می کنیم.
آرد سفید هم کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که مخلوط مون خمیری شکل شه.
حالا خمیرمونو بین دو تا کاغذ روغنی یا نایلون و با وردنه بازش می کنیم و قالب می زنیم.
---- این خمیر نیازی به استراحت نداره!
و بعد هم داخل سینی فر می ذاریم و با دمای 180 درجه به مدت 8 دقیقه قرار میدیم.
--- فرها با هم فرق میکنن .باید چک کنین , هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه اگه خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون و چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.