اسلایس خرما

سلام.

یه شیرینی خیلی خوشمزهو خیییییلی مقوی !

 

این شیرینی رو با رب خرماهایی که قبلا گفته بودم درست کردم : رب خرما

می تونین بجای رب خرما از خرمای هسته گرفته و له شده هم استفاده کنین! 

مواد لازم :

کره : 90 گرم

پودر قند : 110 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

آرد : 150 گرم

بکینگ پودر :  نصف ق چ

مواد رویه :

رب خرما : 3-4 ق غ

کنجد : 4 ق غ

خلال پادام , خلال پسته , گردو : از هر کدام 2 ق س

 

طرز تهیه :

کره و پودر قند رو با همزن می زنیم.

تخم مرغ رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

آرد و بکینگ پودر رو الک و به مواد اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم.(این عکس مربوط به نصف مواد)

خمیر رو داخل قالب چرب شده قرار می دیم.(ابعاد قالب 15*25)

--- برای اینکه سطح خمیر صاف و یکدست شه , می تونین یه تیکه کاغذ روغنی روی خمیر بذارین و با پشت قاشق بکشین تا صاف شه.

 

می ذاریم داخل فر با 180 درجه دمابخ مدت 15 دقیقه طوری که کناره هاش طلایی شه.

میاریم بیرون و روش رب خرما رو می مالیم و بعد هم کنجد و خلال بادام و خلال پسته و گردو .

--- میزان رب خرما یا پوره خرما به خودتون بستگی داره ولی زیادش خوب نمیشه! من امتحان کردم.

دوباره به مدت 10 دقیقه داخل فر می ذاریم. (من چند ثانیه گریل هم روشن کردم)

بعد از آماده شدن , اجازه می دیم کمی سرد بشه و بعد از قالب بیرون میاریم و برش می زنیم.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form