طرز تهیه گاناش

سلام.

گاناش ترکیبی از شکلات و خامه ست که برای تزیین رو کیک استفاده میشه.

 

مواد لازم :

خامه :  یک پاکت (از این پاکت های پگاه یا حالا هر چی)

شکلات تخته ای : 130 گرم

خامه رو می ریزیم تو قابلمه و می ذاریم رو گاز با حرارت متوسط

وقتی کناره هاش شروع به جوشیدن کرد سریع شکلات های خورد شده رو می ریزیم. من شکلاتم رو رنده کردم. تا ریختم آب شد!

وقتی دیدین داره خامه تون می جوشه سریع خاموش کنین خامه نباید بجوشه .

خب وقتی حرارت رو خاموش کردین بریزین روی کیکی که کاملا سرد شده.

من خودم به گاناش براق نیاز نداشتم برای همین گذاشتم تو یخچال و با همزن زدم و .... (تزیین کیک لانه پرنده)

 این عکسای پایین  رو ببینین! اینا هیچ کدوم کار من نیس. از نت گرفتم.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form