کیک اسفناج

سلام.

یه کیک خییییییییلی خوشمزه درست کردم به نام کیک اسفناج. فوق العاده س! به هیچ عنوان بوی اسفناج نمی ده . می تونین به مهموناتون بگین که تحویلشون گرفتین و داخل کیک پسته ریختین :)

من با کرم پاتیسیر درست کردم اما اگه دوست دارین شما درست نکنین چون بدون کرم هم عااااااالیه!

خب حالا بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه:

مواد لازم :

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : یک و نیم پ

آرد : 2 پ

پوره اسفناج : نصف پ ( پایین توضیج دادم)

روغن مایع : نصف پ

شیر : نصف پ

پکینگ پودر : 2 ق چ

وانیل : یک هشتم ق چ

 

مواد لازم برای کرم پاتیسیر : 

نشاسته ذرت : 2 ق س (همونی که وقتی از رو پلاستیک دست می زنیم صدای قرچ قرچ می ده)

شکر : یک چهارم پ

تخم مرغ : 1 عدد

شیر : 1 پ

کره : 1 ق چ

وانیل : نوک ق چ

 

 طرز تهیه :

*** پوره اسفناج :

برای پوره اسفناج معمولا می ذارن بپزه و بعد ساطوری می کنن. اما من به صورت خام استفاده کردم چون رنگش بهتر میشه.

من فقط برگ های اسفناج رو پاک کردم و خوب شستم و بعد داخل غذا ساز ریختم با اینکه خوب ریز شد اما بازم برای کیک زشت بود برای همین تو مخلوط کن ریختم.( ادامه رو بخونین گفتم)

خب اول از همه فرتونو روشن کنین و رو 180 درجه بذارین.

قالب تونم چرب کنین و آرد پاشی کنین.

تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا کاملا پف کنه و کشدار شه.

روغن مایع , شیر و پوره اسفناج رو داخل مخلوط کن بریزین تا خوب پوره پوره بشه و بعد به مخلوط بالا اضافه کنیم.

آرد و پکینگ پودر رو 3 بار الک کنین و کم کم اضافه کنین و با قاشق هم بزنین.

حالا مواد رو داخل قالب بریزین و بذارین داخل فر با همون دمای 180 درجه.

خب حالا برین سراغ درست کردن کرم پاتیسیر (چه اسم سختی!)

من کرم رو با نصف مواد درست کردم.

داخل یه قابلمه نشاسته ذرت رو با شکر مخلوط می کنیم.

تخم مرغ رو اضافه می کنیم و با همزن درستی می زنیم تا خمیری شکل شه.

حالا شیر رو اضافه می کنیم و بازم با همزن دستی می زنیم.

قابلمه رو روی حرارت متوسط می ذاریم و مدام هم می زنیم تا غلیظ شه.

حالا از روی حرارت بر می داریم و کره و وانیل رو اضافه می کنیم و بعد در قابلمه رو می ذاریم تا روی کرم , لایه نبنده.

 خب حالا وقتی کیک مون آماده شد , روی کیک کرم می زنیم و روشو یه خورده از کیک رو پودر می کنیم و روی کرم می ذاریم.

من برای لایه وسط کیک هم از همین کرم استفاده کردم.

 

---  برای این کیک باید اسفناج تازه باشه و فقط فقط از برگ هاش استفاده کنین.

--- نذارین کرم خیلی غلیظ شه , آخه خیلی بد میشه و نمیشه باهاش کار کرد. خیلی شل هم نباشه!

 

دوباره نوشت : لطفا اینجا هم ببینین : کیک اسفناج با پودر اسفناج

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form