کیک قابلمه ای

سلام.

بالاخره موفق شدم کیک قابلمه ای درست کنم البته با روش دوست گلم اشرف جون که خیییییییلی ممنونم ازشون.ashraf8353@

راستش 2 باری بود که کیک قابلمه ای درست کرده بودم ولی زیرش تقریبا می سوخت ولی بافت کیک دقیقا مون کیک داخل فر بود و فرقی نداشت اما مشکل همون قسمت زیر کیک بود !

خیلی ها بهم گفته بودن که ما فر نداریم و کیک قابلمه ای رو یاد بدین, بفرمایین اینم کیک قابلمه ای !

هر مدل کیکی رو می شه داخل قابلمه درست کرد و نوعش مهم نیس , در اصل قابلمه اینجا حکم فر رو داره , دقیقا باید از قبل گرم بشه و 20 دقیقه اول در قابلمه باز نشه.

و اما توضیح این روش.

یه قابلمه روحی " جنس خوب "و البته بزرگ باید داشته باشه. منظورم از بزرگ بودن بیشتر ارتفاع قابلمه هست چون کیک داخل قابلمه پف می کنه و ممکنه بچسبه به دم کنی تون ( برای خودم اتفاق افتاد) . من قابلمه مامانمو گرفتم که اصلا ازش استفاده نمی کردن. 

قابلمه رو می ذاریم روی گاز , یه شیء نسوز مثل کاتر بیسکویت یا قالب دونات یا هر چیزی که دارین می ذارین داخل قابلمه. این کاتر یا قالب دونات, کمک می کنه که قالب کیک به ته قابلمه نچسبه و کیک از قابلمه فاصله داشته باشه.

من چون قالبم کوچیک بود از کاتر کوچیک استفاده کردم.

در قابلمه رو می ذاریم و اجازه می دیم یه ربعی قابلمه رو حرارت متوسط باشه تا گرم شه. (دم کنی فعلا لازم نیس)

خب شروع کنین به درست کردن کیک تون. من کیک صبحانه درست کردم : کیک صبحانه با بافت عالی!

مایه کیکو بعد از اماده شدن می ریزیم داخل قالب چرب و آرد پاشی شده و خیلی سریع در قابلمه رو باز می کنیم و می ذاریم روی کاتر که داخل قابلمه گذاشتیم. دم کنی می ذاریم و حرارت رو کم می کنیم. بدون شعله پخش کن!

لازم نیس حرارتو خیلی کم کنین! یه چیزی "بین" حرارت متوسط و خیلی کم ! آخه اگه خیلی کم کنین نزدیک 1 ساعت و ربع طول می کشه. (دفعه اولی که درست کردم )

اینجای کار چون باید سریع عمل می کردم دیگه نشد عکس بگیرم :(

بعد از 20 دقیقه (قبلش اصلا در قابلمه رو باز نکنین!!!) در قابلمه رو باز کنین و ببینین کیک تون در چه حاله! معمولا نیم ساعته آمادس. ولی بازم چک کنین. (خلال دندون داخلش بزنین, اگه چیزی بهش نچسبه یعنی آمادس)

برای من بعد از 35 دقیقه این شکلی شد :

ببینین چه دلبری شده!

اینم زیر کیک :

اینم برش خورده کیک تا بافت کیک رو ببینین:

من واقعا از کیک قابلمه ای بیشتر از داخل فر خوشم اومد :)

--- از همون ابتدای کار , قالب کیک تونو روی کاتر بذارین ببینین جاش درسته , کوچیک نیس, بزرگ نیس که قالب کج شه و ... از همه جهت بررسیش کنین و بعد کارتونو شروع کنین.

--- اون قضیه ارتفاع قابلمه هم جدی بگیرین !

 نوش جونتون. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form