سلام.
امروز می خوام نگهداری لوبیا سبز رو بگم. چیزی که خیلی وقته تو آرشیوم بوده و تازه همت کردم بذارم :)
برای لوبیا سبز بهتر لوبیا سبز تازه تهیه کنیم.
من به این روش کار می کنم :
لوبیا سبز رو اول با دقت می شورم پاک می کنم. (سر و ته لوبیا رو می زنم)
و بعد به سه اندازه خورد می کنم : یه قسمت رو خیییلی باریک ریز می کنم برای غذاهایی مث کوکو لوبیا سبز.
یه قسمت رو یه سانتی برش می زنم برای غذاهایی مث لوبیا پلو (استانبولی) و یه بخشی رو سه الی چهار سانت برش می زنم برای خورش.
بعد از برش , هر قسمت رو جداگانه با کمی آب سرد می ذارم تا بجوشه و چند دقیقه بعد از به جوش اومدن , آبکش می کنم و روشو آب سرد می گیرم.
و بعد از اینکه ابش کشیده شد , بسته بندی می کنم و تاریخ می زنم و داخل فریزر می ذارم.
--- دلیل اینکه می جوشونم اینه که اگه به صورت خام بسته بندی کنم , یه طعم تند و تیزی به غذا می ده که طعم غذا رو بد می کنه ولی وقتی بجوشونین و آبکش کنین , دیگه اون طعم بدو نداره!
--- زیاد نباید لوبیا ها بجوشن چون وا میره و شکلشو از دست می ده همین طور هر چه بیشتر بجوشه , رنگ لوبیاها تیره تر میشه . چند دقیقه بعد از به جوش اومدن کافیه!
--- می تونین موقعی که داره می جوشه یه خورده جوش شیرین بهش بزنین تا رنگشو از دست نده و سبز بمونه! (من نمی زنم)