سلام.
یه ادویه خییییییلی خوش عطر که مزه غذاهای مرغی رو عاااااااااااالی می کنه.
خیلی ممنون از شف طیبه نازنین بابت دستور.
مواد لازم :
تخم گشنیز : 1 ق غ
زیره سبز : 1 ق غ
فلفل سیاه : 1 ق غ
چوب دارچین 6 سانتی : 3 عدد
میخک : 1 ق غ
هل سبز : 1 ق غ
هل سیاه : 5 عدد
پودر زردچوبه : 1 پ
پودر فلفل قرمز : 2 ق غ
پودر سیر : 1 ق غ
پودر زنجبیل : 1 ق غ
جوز هندی : یک چهارم ق چ
طرز تهیه :
تخم گشنیز , زیره سبز , فلفل سیاه , چوب دارچین , میخک و هل رو داخل تابه می ریزیم و روی حرارت کم متوسط می ذاریم تا زمانی که رنگ زیره ها عوض شه.( چند دقیقه بیشتر طول نمی کشه پس حواستون باشه تا نسوزه )
بعد داخل آسیاب می ریزیم وپودرشون می کنیم.
همه ادویه ها رو با هم خوب خوب مخلوط می کنیم و داخل شیشه می ریزیم.
--- من میزان فلفل قرمزو کمتر ریختم.
--- هل سیاه رو حذف کردم.
--- بعضی از ادویه ها خیلی عطر تندی دارن مث جوز هندی , نباید بیشتر از حد بزنین که طعم ادویه رو کلا عوض می کنه.
خییییییییییلی ادویه خوشمزه ای هست . حتما حتما امتحان کنین.
نوش جونتون.