ترشی زرشک

سلام.

واقعا باید اعتراف کنم این ترشی خیلی خوشمزه تر از اونی هس که فکرشو می کردم!

مواد لازم :

زرشک 

سرکه 

آب جوشیده سرد

 

طرز تهیه :

تمام اندازه ها به ظرف یا شیشه ای که قرار ترشی بذارین , بستگی داره.

اول زرشک ها رو خوب خوشه خوشه می کنیم و می شوریم : آب زرشک

--- دون دونشون نکنین. خوشه های کوچیک باشه خیلی قشنگ و دلبرن!

می ذاریم تا آبشون کشیده بشه و بعد می ریزیم داخل شیشه ی تمیز و خشک (یا هر ظرف دیگه ای) و روشو سرکه و آب جوشیده ی سرد می ریزیم.

--- اندازه سرکه و آب به یک اندازه باشه.مثلا سرکه یک پ آب هم یک پ.

درشو محکم ببندین و بذارین یه جای خنک که آفتاب نبینه. (من رو تراس ترشی هامو می ذارم. قسمتی که آفتاب نمی خوره)

بعد دو هفته می تونین ترشی خوشمزه تونو نوش جون کنین.

خیلی خوشمزس!

نوش جونتون.

 

 مطالب مرتبط با زرشک :

کیک زرشک

آب زرشک

مربای زرشک

زرشک خشک خانگی

رب زرشک

 

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form