کیک زرشک

سلام.

 اینم کیک زرشک خوشگل و خوشمزه من!

راستش دستوراتی که توی نت پیدا کردم زیاد برام جالب نبود , برای همین هم خودم با این دستور درست کردم : کیک پرتقال

بله با دستور کیک پرتقال! برای این با این دستور درست کردم چون داخل این دستور اب پرتقال بود و منم می خواستم از آب زرشک استفاده کنم نه خود زرشک! به نظرم خود زرشک خوشایند نبود  داخل کیک!

عین این دستور کار کردم فقط به جای آب پرتقال , آب زرشک خودم پز ریختم ( آب زرشک) و همینطور رنده پوست پرتقال رو حذف کردم.

مایه کیک رو آماده می کنیم و می ریزیم داخل قالب و بعد هم داخل فر.

بعد از آماده شدن , می ذاریم تا کمی سرد شه و از قالب بیرونش میاریم تا کامل سرد شه.

من برای این کیک , سس زرشک هم آماده کردم با این دستور :

مواد لازم :

آب زرشک : یک و نیم پ

شکر : 1 ق غ

نشاسته : 2 ق غ

کره : 1 ق غ

 

طرز تهیه :

نشاسته , آب زرشک و شکر رو با هم مخلوط می کنیم تا کاملا نشاسته حل شه و بعد می ذاریم روی حرارت کم و مدام هم می زنیم.

مدام هم می زنیم تا غلیظ شه. وقتی غلیظ شد, کره رو اضافه می کنیم.

---غلظتش باید مث عسل باشه.

همون طوری داغ می ریزیم روی کیک سرد شده.

اینم بافت کیک که قبلا در موردش گفتم که چقد خوبه.

 

--- اب زرشک یه کوچولو رنگشو تغییر داد ! یعنی زیاد دیده نمیشد!

--- از لحاظ مزه اصلا نمی تونستین متوجه شین که زرشک( آب زرشک) داره! ولی سسش مشخص بود و واقعا هم سسش خوشمزه بود!

 درست کنین و لذت ببرین.

نوش جونتون.

 

 مطالب مرتبط با زرشک :

زرشک خشک خانگی

آب زرشک

مربای زرشک

رب زرشک

ترشی زرشک

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form