مربای زرشک

 سلام. 

مربای زرشک بسیـــــــــــــــار خوشمزه ! خیلی هم آسونه!

 

مواد لازم :

زرشک  تازه : 250 گرم

شکر : 700 گرم

آب : 2 پ

 

طرز تهیه :

زرشک رو به روشی که قبلا گفتم , آماده می کنین. یعنی پاک می کنیم و می شوریم! (اینجا رو یه نگاه بندازین آب زرشک )

شکر و آب رو روی حرات می ذاریم 10 دقیقه ای تا قوام بیاد.

بعد زرشک رو اضافه می کنیم و" فقط و فقط دو دقیقه " می ذاریم روی حرارت بمونه.  زمان بگیرین!

بعد از دو دقیقه حرارت رو خاموش می کنیم.

--- تو اون دو دقیقه هم نمی زنیم چون زرشکامون له می شه.ولی بعد از خاموش کردن می تونین با قاشق چوبی هم بزنین.

 بعد از اینکه سرد شد, می ریزیم داخل شیشه تمیز و خشک و درشو محکم می بندیم. شیشه رو وارونه می کنیم و می ذاریم 5-6 ساعت بیرون از یخچال بمونه. (برای من شب تا صبح موند)

بعد از 5-6 ساعت ,بذارین داخل یخچال و هر وقت دوست داشتین نوش جان کنین.

اینم نمای نزدیک از مربا جان!

--- با این روش دونه های زرشک شکل خودشونو بهتر حفط می کنن.

--- میزان شکرش زیاد نیس! چون زرشک به ترشی می زنه , میزان شکرش اندازس. تازه می تونین بیشتر هم بزنین.

--- من با زرشک خشک شده امتحان نکردم! 

خییییییییییییییییییلی خوشمزس

نوش جونتون.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form