رب زرشک

سلام.

راستش برای این پست از پارسال دودل بودم که بذارم یا نه! آخه رب زرشکو معمولا با زرشک سیاه درست می کنن, ولی من با زرشک قرمز خوشرنگ پاییزی درست می کنم و خیلی هم دوست دارم. 

حالا چون دوباره امسالم درست کردم و از طرفی خیلی دوسش دارم, دیگه گفتم بذارم شاید به دردتون بخوره.

 

مواد لازم :

زرشک تازه : 1 کیلو

آب : 2 پ

نمک : 1 ق م

 

طرز تهیه :

اول به این روش زرشک ها رو آماده کنین :  آب زرشک

زرشک ها رو به همراه دو پ آب , داخل مخلوط کن بریزین و از صافی ریز ردش کنین.

آب به دست اومده رو به همراه نمک داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دیم با شعله متوسط , غلیظ شه. (حواستون بهش باشه و هم بزنین!)

وفتی به غلظت رب رسید , حرارت رو خاموش می کنیم و اجازه می دیم تا سرد بشه.

حالا این رب خوشگلو بریزین داخل شیشه خشک و تمیز و بذارین داخل یخچال.

رنگش یه کوچولو روشن تر از عکس که خوب نیوفتاده!

من ازین رب داخل خورش هام استفاده می کنم مث مرغ , قیمه و .... (مثلا اگه یک ق غ رب گوجه فرنگی بریزم , از رب زرشک یه ق م میریزم و بعد از تفت دادن رب گوجه , رب زرشک هم یه کوچولو تفت میدم)

فقط حواستون باشه که استفاده ازین رب , کمی رنگ غذا رو تیره می کنه ولی بسیار خوشمزه و عالی میشه!

نوش جونتون.

 

 مطالب مرتبط با زرشک :

کیک زرشک

آب زرشک

مربای زرشک

زرشک خشک خانگی

ترشی زرشک

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form