دسر خرمالو (2)

سلام.

اینم یه دسر خرمالوی دیگه که مث دسر قبلی خیلی خوشمزس و مزه خرمالو حس نمیشه.

 

مواد لازم :

خرمالو : 3 عدد

هل: یک هشتم ق چ

زرده تخم مرغ : 2 عدد 

وانیل : نصف ق چ

شکر : 5 ق س

آرد : 3 ق س

شیر ولرم : 1 پ

پودر ژلاتین : 1 ق س

آبلیموی تازه : 1 ق س

عسل : یک چهارم پ

خامه : یک سوم پ

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

--- به جای خامه از خامه قنادی استفاده کردم و شکر رو حذف کردم.

خرمالو رو می شوریم و پوست می گیریم و داخل مخلوط کن می ریزیم تا پوره شه و بعد هل رو بهش اضافه می کنیم و یه کنار می ذاریم.( تو دستور اصلی وانیل بود ولی من هل ریختم)

زرده تخم مرغ , شکر و وانیل رو با همزن می زنیم تا رکم رنگ شه.

آرد و شیر ولرم هم اضافه و مخلوط می کنیم.

مواد رو 1-2 دقیقه روی حرارت می ذاریم تا غلیط شه. بعد بر می داریم و یه کناری می ذاریم و سرشم می پوشونیم.

پودر ژلاتین و آبلیمو رو با هم مخلوط می کنیم و روی بخار کتری می ذاریم تا پودر ژلاتین کاملا حل شه.

بعد از حل شدن پودر ژلاتین , به مخلوط زرده و آرد اضافه می کنیم.

پوره خرمالو , عسل و خامه هم اضافه و مخلوط می کنیم و می ریزیم داخل قالب و می ذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره.

--- حتما از ابلمیوی تازه استفاده کنین اگه تازه ندارین میزان آبلیمو رو کم کنین و بجاش آب سرد اضافه کنین.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form