طرز تهیه شربت آلبالو خوش رنگ

سلام.

شربت خوشمزه آلبالو جااااان!

مواد لازم :

یک کیلو البالو 

شکر هم به همون میزان

گلاب کمی

طرز تهیه:

آلبالو ها رو خوب بشورین.

هسته ها شو در بیارین.( اگه ابزارشو ندارین , با نی شیشه ای هم می تونین این کارو انجام بدین. روایت شده با نی خودکار هم میشه :)

تو یه ظرف یا قابلمه ای بریزین و به انداز وزنش , شکر بریزین. من یک کیلو و نیم آلبالو داشتم , یک کیلو و 200 شکر ریختم.

بذارین ظرف آلبالو و شکرتون یک روز تو یخچال بمونه تا آب بندازه.

بعد از یه روز , بریزین تو قابلمه و بذارین رو حرارت. بدون اضافه کردن حتی یه قطره آب!

آب بهش اضافه نکنین چون رنگش عوض می شه و دیگه اون رنگ خوش رنگ رو بهتون نمی ده. نگران نباشین کلی آب می ندازه :)

--- حرارتو نه کم کنین و نه زیاد. بذارین معمولی باشه.

--- وقتی شربت تون رو حرارت, تا جایی که می تونین کف های روشو بردارین.

وقتی دیدن دیگه داره غلیظ میشه گلاب رو اضافه کنین و چند تا جوش که زد حرارتو خاموش کنین.

--- برای شربت و غلظتش , یه کوچولو از شربت رو (1 ق چ ) بریزین داخل بشقاب و بذارین چند دقیقه ای داخل یخچال بمونه . بعد بردارین و بشقابو کج کنین و ببینین شربت به راحتی کج می شه و می ریزه یا نه! اگه به سختی کج شد یعنی شربت تون غلیظ شده و دیگه لازم نیس حرارت ببینه ولی اگه زودی کج شد و ریخت , باید باز هم حرارت ببینه تا غلیظ شه.

حالا از صافی ریز رد کنین تا خود البالو وارد آبش نشه.

و بعد هم بذارین سرد شه و بریزین داخل شیشه یا .... و بعد هم داخل یخچال.

 نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با آلبالو :

مربا آلبالو

ترش آلبالو

 کیک آلبالو

آلبالو پلو

اشکنه آلبالو

وارنیکی آلبالو

کیسل آلبالو

حلوای آلبالو

آلبالو خشک خانگی

آلبالو نمکی

نظرات   

0 #3 مجتبی 1396-05-03 23:43
سلام ببخشید من درست کردم چرا رنگش تیره شد ؟؟؟ :sad:
--------------------
پاسخ:
سلام.
خب من نمی دونم شما دقیقا چیکار کردین ولی تا جایی که می دونم حرارت تون شاید خیلی کم یا خیلی زیاد بوده. شاید خیلی جوشیده برای همین!
نقل قول
0 #2 مهسام 1396-04-23 10:15
من برای کف نکردن مربا مقداری کره موقع پخت تو قابلمه ریختم و خداروشکر از کف جمع کردن راحت بودم.. :-)
---------------------
پاسخ:
چه جالب ! نشنیدم تا حالا!
ممنونم.
نقل قول
0 #1 منيره عموزاد 1396-04-09 20:02
سلام و وقت بخير، يه سوال در مورد شربت آلبالو دارم لطفا راهنماييم كنيد، هرچي شربت درست ميكنم بعد از اينكه با آب قاطي ميكنم موقع سرو كردن اولش خوشرنگه ولي بعد از يك دقيفه كمرنگ ميشه مثل آب خالي، علتش چيه؟؟؟ روش درست كردن شربتم مثل همين روشه كه گفتيد
-------------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
والا من دوباره دیروز درست کردم و خداروشکر بازم خوب شد. برای هر لیوان هم دقیقا دو ق غ شربت می ریزم که رنگش عالی میشه.
اگه مراحل کارتون یه بار به ترتیب بگین , بهتر میشه کمک کرد!
نقل قول

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form